.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Мега фен Аватара на Lilanda

Попадали ли сте в следната ситуация?

Наскоро ми се случи следното-споделих 'му' чувствата си и той отговори, че е взаимно, но е объркан и не е готов за връзка..Това, според мен, се дължи на факта, че още не е превъзмогнал старата си любов..Та, въпросът ми е попадали ли сте в такава ситуация и какво сте/бихте направили?

Може да не изпитва нищо, да си му го изсипала като гръм от ясно небе, да се е чудил, какво точно да ти отговори и да е дал този отговор.
    Може да се надява всъщност да те прикани да си легнеш с него, като "приятели с изгода", може много неща. Остави го той да движи нещата в такъв случай, щом вече знае за твоите чувства

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ами,отдръпни се.Ти вече си му казала за чувствата си,нека той реши дали може да ти отвърне.Ако го притискаш има вероятност да го отблъснеш.След като има още чувства към бившата си,то от личен опит ти казвам,че никой не може да го промени това,докато той не го пожелае.Също така има вероятност,че не си толкова добра за него ..по негов си начин,а не е искал да те нарани.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

anonymous708973
    Guest
    Познавайки се, деликатно ще му помогна да спре да е объркан.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Познавайки се, деликатно ще му помогна да спре да е объркан.
    Аз също.
    Обаче в главата ми ще дрънка едно звънче, че след като чувствата са взаимни, не би трябвало да е объркан...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    след като чувствата са взаимни, не би трябвало да е объркан...
    И аз така мислех, докато не го изпитах на собствен гръб за себе си.

Ще се отдръпна и ще му дам време най-вероятно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    Ами,отдръпни се.Ти вече си му казала за чувствата си,нека той реши дали може да ти отвърне.Ако го притискаш има вероятност да го отблъснеш.След като има още чувства към бившата си,то от личен опит ти казвам,че никой не може да го промени това,докато той не го пожелае.Също така има вероятност,че не си толкова добра за него ..по негов си начин,а не е искал да те нарани.
    И аз обмислях този вариант..Но мисля, че не е толкова вероятно, защото известно време преди да тръгне с бившата си беше на всеослушание, че той е влюбен в мен..Иии тогава аз не го оценявах особено. Просто не го бях опознала достатъчно. След време с въпросното момиче станахме много добри приятелки..Даже в момента сме като сестри. Когато се сближихме с нея, аз вече бях започнала да го харесвам..И един ден тя ми каза, че са се скарали жестоко и че вече са "незпознати". При което аз изпитах едновременно огромно щастие и отчасти жал за нея..Той продължи да поддържа връзка с мен и след време станахме много близки..И естествено с времето аз се влюбвах в него все по-силно и все по-силно. Един ден реших да кажа на това момиче за чувствата ми..Просто не исках да става онзи тъп момент, в който взимаш бившия на най-добрата си приятелка без да ѝ кажеш нищо. И тя се зарадвам адски много за мен. След което аз казах на него...В момента сме приятели. Адски добри..Откакто му казах минаха 4-5 дена и нищо не се е споменавало за "нас"..И предполагам оттук-нататък ще оставя всичко на него.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    vij v momenta sum v su6ata sityaciq no az igraq rolqta na biv6ata.Edno momi4e koeto stra6no mnogo e vlubeno v biv6iqt mi, my spodeli i toi i kaza 4e e vzaimno no absolutno vsi4ki vijdatme 4e ne e taka , toi naistina ima nqkakvi 4yvstva kym neq no sa tolova malki , 4e tova moje da se nare4e vremenno yvle4enie.Toi produljava da me obi4a / az go skusax / no se opitva da napravi taka 4e da se poly4i ne6o s vyprosnoto momi4e samo i samo da me zabravi / ne se poly4ava/.Ta iskam da kaja 4yvstvata na mom4etata kum biv6ite gi ima dulgo sled razdqlata / osobeno ako momi4et go e zarqzallo / taka4e edinstvenoto koeto moje6 da napravij e da se otdrupne6 , makar i da e trydno , povqrvai mi po-dobre se otdrupni za6oto ina4e 6e ti dava samo naprazni nadejdi i ni6o nqma da se poly4i ot sigyren opit znam 4e nqma6 6ans toi prosto nqma da ima takiva 4yvstva kum teb kakto kum biv6ata si priqtelka taka4e razbra me opitai se da go zabravi6
    P.S. sujelqvam 4e pi6a na latinica nqmam bg ezik na drug komputar sum

A има ли такъв вариант, в който чувствата са взаимни, но неговите бият по-скоро към 'близки приятели', отколкото към любов? хаха Вече толкова много варианти съм обмисляла и толкова много неща ми се иска да станат, само и само да не стане това, което каза sunshine :** и не знам кой от тези варианти е най-логичен.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    A има ли такъв вариант, в който чувствата са взаимни, но неговите бият по-скоро към 'близки приятели', отколкото към любов?
    Че каква им е "взаимността" тогава?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Отдръпни се леко , дай му време да премисли нещата, въпреки че тези неща с мислене не стават. те се чувстват. Ако са се породили някакви чувства и сега е объркан заради бившата, може би му трябва време да я превъзмогне. Dunno. Дай си време и ти , дай му и на него, за да не стане после : ама искам да сме само приятели.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Че каква им е "взаимността" тогава?
    Имам предвид, че отговорът му беше "И аз те харесвам...". Мисля, че всички от този раздел (може би с малки изключения ) знаят, че разликата между харесвам и влюбен съм е огромна и както каза някой по-нагоре, може чувствата да ги има, но да не са достатъчно силни. И в крайна сметка, като гледам всички сте категорични, че трябва да се поотдръпна малко. Та може би накрая така ще направя.

Мега фен Аватара на SurfSky
    Заведи го на плаж

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Заведи го на плаж
    Много помагаш на авторката, няма що.

По темата: и аз мисля, трябва да се отдръпнеш и да го оставиш да реши.

Ако наистина искаш да бъдеш с него, не се отдръпвай, Следвай мечтите си и забрави за егото в такива ситуации

Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Заведи го на плаж
    Ти и твоя плаж -_-
    Цитирай Първоначално написано от Love_is_for_free Виж мнението
    Ако наистина искаш да бъдеш с него, не се отдръпвай, Следвай мечтите си и забрави за егото в такива ситуации
    Честно казано искам..Но след всичките 'драми', които станаха, не знам какво иска той..Той също май не знае. Смятам да се отдръпна, но не твърде много. Вече му казах, какво изпитвам. Нека сега да помисли и сам да вземе решение. Оставям всичко в негови ръце.

а ако оставиш всичко в негови ръце, и накрая не се получи нищо няма ли да съжаляваш че си се отдръпнала и не си направила нищо за да бъдеш с него

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Отдръпни се съвсем леко - нека види, че може да мисли свободно, без ти да си му под очите. Нека помисли и види дали нещо ще тръпне в него, когато си се поотдръпнала, ако ме разбираш. Но със сигурност трябва да се отдръпнеш.

Естествено, че ще съжалявам. Но в крайна сметка той вече знае за чувствата ми. Какво повече бих могла да направя?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Love_is_for_free Виж мнението

Отдръпни се и ще видиш дали ще почнеш да му липсваш. ;д

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението

Отдръпни се и ще видиш дали ще почнеш да му липсваш. ;д
    Мхмм..Така и ще направя..Благодаря много на всички за съветите..Впоследствие ще пиша как се развиват нещата. ;д

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Да ви имам проблемите. Отрязал те е момъка, нагаждач е и страхлив, затова не ти го е казал директно. Момичешка история.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на sneering
    Не е нито страхлив,нито нагаждач,просто обекта който му се предлага,не го амбицирва до такава степен.Когато нещо много те устройва или много го искаш,ако ще най-големия а-социал да си,ще драпаш да не го изтървеш,ако е полвинчата работа и не те кефи толкова,ще постъпиш така,както е описала авторката.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    ...и поздрави на майка ми, нали?

Ако не те кефи някой, казваш и въпроса приключва, ако те кефи - правиш струваш и ако си късметлия - се държите за ръчичка Половинчатите истории говорят за всичко друго но не и увереност.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на sneering
    Поздрави по-скоро във положителен аспект
    Не отричам че бие на неувереност,но не може да отречеш,че ако го устройва на 100 процента,ще бъде по-уверен от всякога!
    Много по-вероятно е да е от нежелание,отколкото от неувереност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си