Здравейте,казвам се Стиви на 16 години съм и последните години ги прекарах на компютъра,играх по цял ден като ненормалник за щастие успях да се осъзная че той ми навреди изключително много,бях наистина анти-социален и мислех само за тъпите игри.Започнах да излизам с приятели постоянно и се чуствам страхотно,като нов човек.Много искам да си намера гадже.Аз съм срамежлив,кротък не съм вулгарен изобщо (никога не съм се бил не ми се е налагало) прекалено добър характер имам и се сприятелявам бърже и не се сърда на никого.Опитвам се да си намера момиче но наистина незнам как.Когато говоря с красиви момичета се пота и мозъкът ми забива.Не съм кой знае какво и съм сигурен че момиче по-голямо от мене няма да ми върже.Опитвам се да си намеря нормално момиче срамежливо и нежно да не е кифла което мога да ухажвам и уважавам.Много ме е срам когато стане въпрос за някое момиче,незнам какво да права имам чуството че никога няма да си хвана гадже и нямам опит изобщо с тези неща,незнам и какви стъпки да направя.Немога да се целя на високо за това незнам дали е нормално да си хвана гадже да кажем на 13 години...много ми е трудно,всякаква помощ ще ми е страшно полезна благодаря предварително