.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Всичко ти е в главата. Мисли за връзката като за нещо позитивно, а не за нещо, което ще ти докара лоши емоции. Може да ти помогне.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

pet4encetoooo
    Guest
    Здравей, най-хубавото е, че си себе си ..тоест не се правиш на такъв на какъвто не си, а това от мен да знаеш прави много добро впечатление в едно момиче. Другото с което трябва да си наясно е, че за всичко си има първи път ...никой не се е родил ръка за ръка със своята приятелка...както и аз така и всички са се притеснявали за този момент преди първото си гадже.Най-важното е да се отпуснеш, да си уверен в себе си и да знаеш какво искаш. Не си мисли, че като си се изправил пред някое хипер яко и красиво момиче трябва да се притесняваш и да се закопаваш ..това, че е красива не винаги значи, че е надменна и не можеш да говориш с нея. Друго което ще ти кажа е да не се отказваш и здухваш, ако първият ти опит да хванеш някое момиче е провал, всеки се дъни в живота ..аз съм сигурна, че имаш доста качества с които да впечатлиш дори най-готиното момиче ..както по горе забелязах "кротък не съм вулгарен изобщо, прекалено добър характер имам и се сприятелявам бърже и не се сърдя на никого " - мога да ти кажа, че това са доста добри качества и правят впечатление .. Горе главата всички до един сме минали по този път и сме били в същата ситуация, ако някой каже, че на него не му се е случвало, то тогава ще излъже. Късмет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си