- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- АХАХАХАХ Истината за Носферату23
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAXHAHXHAXHAHXHAHXAHXHAHXHAXHAHXHAHXHAXH AHXHAHXHAXHAHXHAHXXXXXXXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXHAHXHAXHAHXHA HXAHXHAHXHAXHAHXHAHXHAXHAHXHAHXHAXHAHXHAHXXXXXXXAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAXHAHXHAXHAHXHAHXAHXHAHXHAXHAHXHAHXHAXHAH XHAHXHAXHAHXHAHXXXXXXXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXHAHXHAXHAHXHAHX AHXHAHXHAXHAHXHAHXHAXHAHXHAHXHAXHAHXHAHXXXXXXXAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAXHAHXHAXHAHXHAHXAHXHAHXHAXHAHXHAHXHAXHAHXH AHXHAXHAHXHAHXXXXXXXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXHAHXHAXHAHXHAHXAH XHAHXHAXHAHXHAHXHAXHAHXHAHXHAXHAHXHAHXXXXXXXAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAXHAHXHAXHAHXHAHXAHXHAHXHAXHAHXHAHXHAXHAHXHAH XHAXHAHXHAHXXXXXXXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXHAHXHAXHAHXHAHXAHXH AHXHAXHAHXHAHXHAXHAHXHAHXHAXHAHXHAHXXXXXXXAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAXHAHXHAXHAHXHAHXAHXHAHXHAXHAHXHAHXHAXHAHXHAHXH AXHAHXHAHXXXXXXX
![]()
![]()
![]()
Твое е само това, което си изял и изпил!
Тоя път вече ме уби, евала брат![]()
Юлка, как балансираш тая голяма глава на тия хилави раменца?
Структурата на тялото ти вече съвсем напомня пингвинче.
![]()
Grumpy old madman
Може да е тръгнал![]()
Може да яде пишки.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Много насрах ся щото съм брата на юлката и ма разбраха гадно кой съм , тъкмо си тунинговам голфа и ще ви газя с него
:3
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Това си е първокласен тунинг. Остава само машинката за сапунени мехурчета в кюнеца и е напълно готов.
Изгрубявате!
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Носфи, пиле, днеска папа ли си закуската?
![]()
Sanity is for the weak
Бях забравила, и аз имам снимки с Юлката
Нема такъв неприлично сексав човек просто....
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
И мен ме търсеха да ми чупят капачките, да ме убиват, Доктора от СЗ, на мач нямало да може да стъпя, втория сезон на "Къде е Маги?" се казва "Кой е психопата?" хахахахах
Майко викам тоз от къде ми е познат, а пък той вярно че беше някъв "хулиган"![]()
Sanity is for the weak
Да очакваме ли вкл и от сестрата на Юлката ? Виждам, че семейството обича да бъде унижавано.
n00bs
![]()
тоя е някъв тотално изпилен, трябваше да се сетя, че са рода с Ямбой. даже може и да са един и същ шизофреничен типаж.![]()
Welcome to the Jungle...
Абе, онзи, защо не дойде днес?
Според мен по телефона беше сравнително приятелски настроен и разговора , който проведохме засегна много и различни теми , почти не сме си говорили за голфа , само ми каза ,че ще го продаваш (или че вече си го продал , не си спомням много добре ) тук пише , че ще го тунинговаш ..каква е истина за голфа в действителност ?