.
Резултати от 1 до 25 от общо 120

Threaded View

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от analgin Виж мнението
    Според мен по телефона беше сравнително приятелски настроен и разговора , който проведохме засегна много и различни теми , почти не сме си говорили за голфа , само ми каза ,че ще го продаваш (или че вече си го продал , не си спомням много добре ) тук пише , че ще го тунинговаш ..каква е истина за голфа в действителност ?
    Глей ся миличка , По скоро правилната дума която трябваше да ползваш е спокоен и сериозен Трудно се ядосвам от тъпотии , още повече от тъпотии на пияни младежи които не разбирам особено като оня майтап с трактора и карбураторите Забелязал съм че на хората им е най лесно да си излеят лайната като са пияни и като са на групичка , добиват една фалшива смелост която се изпарява бързо Нямам против алкохола стига да си пият и да се държат прилично , в смисъл да не се показват в светлина в която никога няма да излязат в реалността щото просто е смешно Има хора които танцуват само като пият в дискотека за мен това показва как някой го е срам , демек вътрешен срам страх и т.н BE REAL И да добавя че само на светльо му разбирам на разговорите явно щото има доста повече интелект И не е шматка , другите останалите неща не успях да ги асимилирам въобще чух само крясъци като от зоологическата градина все едно израждат слон и т.н.

Колкото до голфа , щото вече ми стана скучно и не мога да нападам подобаващо тва беше ебавка която с светльо измислихме да изгаврим малко И нарочно се направих на ядосан и само четях отстрани и не пишех , само ви гледах сеира кога ще се усетите ама май повечето бяха толкова ТЪПИ че 5 дни вече не могат да усетят и да загреят А примерно тука трябва да светне че можех да заблудя още по добре стига да исках , просто ме мързеше да се напъвам , и мога да се направя на шматка и така да заблудя някой че няма да усети откъде е дошло Тия снимки дето съм сложил са от профила на някъв селски дебелак който той ми прати по фейсбук и ми каза за тръбите и бмвто и т.н. и как е дошъл в софия и е избягал и насрал И не , не карам голф , ми нещо много по друго , което в момента който някой го види и разбере с какви хора точно дружа няма да иска повече да контактува с мен , затва мисля да си остана приятелски настроен засега и да не развалям мнението за себе си , което в момента е добро , в смисъл това в момента в темите което пиша е добрата ми страна ай поздрави
    Последно редактирано от nosferatu23 : 05-14-2013 на 10:13

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си