- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я спечеля..
Здравейте, има едно момиче, което тотално ми е взела акъла.. Аз съм на 20, тя на 18, запознахме се с нея отдавна, но се занимаваме по-сериозно от началото на годината. От начало тя ме харесваше доста повече, но аз бях леко резервиран... Докато един момент не погледнах на нея с други очи и понеже не съм момче, което обича да си мълчи и казах всичко, както е, което се оказа може би най-голямата ми грешка... Започна се от "Ами не съм сигурна в чувствата ми" до "Амии гледам на теб само, като на приятел..." А момичето си няма приятел от близо година, изобщо не е първа красота, но просто ми харесва... И доколкото знам не я занимава никой друг в момента освен мен. Най-вероятно не ме харесва визуално, тъй като съм направил всичко каквото мога за нея - Като почнем от скъпи подаръци за РД, минем през изненади, минем през кавалерско поведение, като например да я изпращам винаги до тях, за да не остава никога сама и т.н.
Просто нещо не се получава, гледам всичко е наред и НЕ, НЕ И НЕ... Иначе понеже съм малко по-избухлив, няколко пъти сме се карали и съм и казвал как не искам повече да се виждам, всичко трябва да свърши и тя винаги го приема доста присърце, почва да плаче и т.н, защото по думите и ме обича, разбира се като приятел.. Едва ли за 4 месеца бихме си станали кой знае какви приятели, а и друго, което ми прави впечатление, че всеки ден ми пише.. Ако аз не се сетя чака и ми пише отново... А и постоянно ме ревнува от някакви момичета, като ме пита забивам ли се с еди коя си и т.н.
Помогнете, ако можете с някакъв съвет, готов съм на всичко за това момиче....
Проблема е че си и ходил по полата и си се опитвал да я купиш и си зависел от нейното одобрение. Няма мъжко поведение в това. Не вярвам че нещо може да се промени, предвид че тя има изградено мнение за теб, което не е хубаво. Следващия път я спечели следващата девойка с личностни качества.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Честно казано аз мисля че не я харесваш а се дразниш от това че щом като тя според теб "не е първа красота" би трябвало да тръгне с теб, а тя един вид не иска.Нека ти кажа че дори и да е грозна не е длъжна да тръгне с теб само защото ти си се "осмелил" да я харесаш. По принцип свястно момиче няма как да купиш с пари и скъпи подаръци.Ще прозвучи много банално но просто бъди себе си,не се прави на нещо което не си само за да те хареса.
Май не ме разбрахте правилно... Що си мислите, че пък аз съм много красив?! Просто момичето си няма приятел от 1 година и нещо, не я занимава никой и т.н. А под скъпи подаръци не визирам да и купувам неща по за 1000 лв всеки ден, ами за РД бях дал 20 лв за общ подарък за нея и отделно и купих любимия парфюм... Просто искам да разберете, че съм готов на всичко, за да съм с това момиче.... А аз се боря до последно не след 1 ден да мина на друга....
Е, след като веднъж те е отрязала, ако продължиш много да нахалстваш за нещо повече от приятелство, най-много да започнеш и да я дразниш. Бутнала те е във friendzone-a яко.
Не знам, защото 90% от приятелите ми ме питат защо се занимавам с нея и т.н. И пак казвам, това че исках да я изненадам не значи, че гледам да я впечатля само с пари!!!