ЗДравейте, днес се разхождах с една приятелка и влязохме в един магазин за козметика и разглеждахме сенките. Гледах за бели сенки и имаше един тестер на бели сенки и на за този тестер бяха поставени едни други сенки, които изглеждаха сиви, но си помислих, че е заради светлината, защото когато бяха на мястото си до тестера, който трябваше да им отговаря изглеждаха бели, а като ги извадих изглеждаха сиви и не бях сигурна дали това е цвета, от който се нуждая и отворих сенките и ги докосна само да видя дали цвета отговаря или не (знам, че не трябва да се отварят, но преди да си ги купя исках да знам дали това е този цвят или не ) и едно момиче, което работеше в магазина каза, че трябва да си ги платим, защото сме ги използвали и аз й обясних, че исках да се уверя дали това е същия цвят, като тестера и тя почна да търси и тези бели сенки бяха чак в другия край. И исках да ви попитам коя е вината в случая моя, че съм ги отворила, за да съм сигурна дали това е същия цвят или тяхна, че не ги подреждат както трябва и така могат да подведат клиентите ? нали по принцип тестера трябва да е поставен при стоката, която представя ?