Според мен пък трябва да се видиш с Т., за да си изнясниш на себе си как се чувстваш. Не като среща, а просто като приятелско излизане, защото на живо човек създава много по-различно впечатление, отколкото по скайп/фейса. Колкото до Д. ... според мен трябва да скъсате, щом се чувстваш виновна, че си с него, просто не го мъчи момчето. Или просто му дай повече шанс, прекарвайте колкото се може повече време заедно, говорете си за всичко, за което сте си говорили и с T., може пък и да излезе нещо от него.

Не се връщай отново при С. Според мен вашето време заедно е минало.

Другия вариант е да не си поддържаш никакъв контакт повече с Т., или просто да го питаш какво иска от теб, защо постоянно ти пише и т.н. Аз имах един приятел момче, от друг град, с който си писахме известно време и скоро спряхме, малко след това той писа да ми се извинява, че си бил намерил друга приятелка, а преди ми бил казал, че ме харесва. Според мен трябва да кажеш на Т., че си имаш приятел и да те остави намира, кажи му, че не можеш да сте само приятели и по-добре нищо, отколкото да страдаш.

Доста объркано ми стана писанието, съжалявам за което