Привет!

Тъй като след месец ще се местим с приятеля ми, започва да ми става интересно как живеят други млади двойки. Ние откакто сме заедно почти не сме пропускали вечер да спим и свободно време вкъщи да прекараме заедно. Имаше един период от около половин година, когато живеехме заедно - само двамата си бяхме в неговия апартамент, от време на време се местехме за по седмица вкъщи или седмица в неговия офис, но сме си били самички. След това вече не сме имали този прекрасен шанс. Или сме вкъщи, където е и брат ми, защото последната година живея с него, или сме у тях, където той последната година живее с майка си. Та, просто нямам търпение да си имаме пространството двамцата. (:

Вие живеете ли с половинката си?
Ако в момента не сте в такова положение - някога били ли сте?
Имате ли желание да живеете с някого?
Как си представяте/какъв ви е начинът на живот?
Как се промениха нещата между вас след нанасянето ви?

Нашите планове са да си вземем квартира в София и да изкараме следващите 5 години там, после да изкараме по една магистратура в чужбина (следователно да поживеем там), след което се надяваме да сме събрали парички да си вдигнем къщичката, че вече си имаме място. (:
Мисля, че нещата между нас ще си останат същите, само дето ще можем да се чувстваме свободни през цялото време, ще си имаме собствена кухня, в която да си готвим и цял апартамент за ежеминутно опорочаване. XD

Хайде, споделяйте, че ми е интересно. :'3