- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съжителство с любимия човек
Като поживееш сам или с някой друг човек, който не обичаш, ще разбереш, че е изключително лесно да изтраеш някого, към когото си дори бегло привързан.
Ако си мислите, че някой, който не си пере чорапите и ги хвърля по земята, е нещо страшно, просто живеете в приказките. Друго си е да се върнеш след седмица вкъщи, да видиш 3 плесенясали хляба на масата, хлебарки навсякъде, багаж също навсякъде (което предполага, че в един момент хлебарки и багаж се смесват). Виждал съм хора, които си ловят гълъби, насират им цялата стая и курешките ги не мият по месец. По земята опаковки от марс, влачени от нечий крак наляво-надясно; леглото попропаднало, вратата "спряла" да се затваря. И в такава стая намираш хора, които си ядат от мръсната чиния в 3 часа нощес бургер, гледащи сериали на колоните (щото на слушалките кабела минава през яденето и пречи) и смеещи се на висок глас. Хора, които влизат с гръмогласен вик "КУРВИИИИ" и повеждат рота от 10 потни, пияни студенти в стаята ти.
Мда, точно дреболиите на съжителството с гаджето ще те нервят.
Живот и здраве, като се появи момата, ако ми скефне, спокойно ще я викна да живее с мен, и без тва добре си се гледам сам, няма да ми е в тежест. И със сигурност няма да премислям как ще ми се отрази на връзката.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.