Преди година се запознах с едно момче и оттогава се случиха доста неща. Наранявал ме е неведнъж, но всеки път се връщаше и аз му прощавах. От всичките тези прошки и шансове не излезе нищо хубаво. Последния път когато се разделихме спряхме всякакви контакти, но ето че той реши да ми пише. Каза ми доста мили неща , много истински (или поне така звучаха). Излязохме и за момент беше както преди , но веднага след това се появиха подозренията към думите и действията му. Казах му за тази моя несигурност , а той ми отвърна , че съжалява за постъпките си, за това, че не ме е оценил навреме, че си го е заслужил, но недоверието ми към него го измъчвало най-много, каза дори че е плакал за мен. Мисля, че хората не се променят и повтарят грешките си отново и отново както направи той, но виждам промяна в него по-мил е и по-сериозен.Ох каза ми толкова истински неща, но не знам дали да вярвам на думите му.Каза също, че ще ми докаже че хората се променят, но чувствата не. Обичам го и съм готова да му простя, но разбрах, че понякога трябва да постъпваме както трябва, а не както искаме. Та въпросът ми е да му простя или да продължа напред? И хората променят ли се наистина?