- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- кой е по-тъп?
юлката
бургаския бек
трудно ми е да определя
ОДИН!!!
Кой е бургаският бек?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Онзи.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Тъпаци , бургаският бек всъщност е брата на юлкатаБахти тъпата анкета
Моментът в който ме видиш на живо няма да ми устоиш и неистово ще искаш да проникна в теб, но защото ме нападна рязко няколко поста назад , ще си поиграем на коте и на мишле , тоест няя да ти се дам лесно , КОТЕ
Само се надявам да не те отегчават предизвикателствата , ако е така ще се предам пък после ще му мисля как да станем квит
![]()
И двамата са малоумни, но бургаския селяндур е по-..
Както са казали хората, каквито родителите, такива и децата.
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
По тъп съм и в теб ще проникна , само че с нож в коремната ти кухина , БАСТУНЯГАЯ кажи ве , на снимките които постоянно постваш да ти се смеят , имаш ли бастун
Мухаха , да ве то не се вижда бастуна ама за тия неща нали има фотошоп 21ви век сме
Позата ти е типично за дъртак който носи патерица едната ръка и в другата дървен бастун
Чукундур , тва че има такъв интерес към мен само ме кефи , вече има 4 теми за мен и няма как да съм по щастлив
не съм се и надявал на такъв интерес , а отсега нататък ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО ИНТЕРЕСНО
![]()
Някои хора се радваме на реалните неща, които постигаме сами, а не на това, че някой направил тема в някакъв форум за нас.
Но различни хора, различни ценности.![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Аз знаеш ли на какво се радвамКогато постигна вагинално проникване и мацката бъде изкефена , в смисъл не само на мен да ми е кеф ами и тя да се изкефи и да бъде задоволена подобаващо
Другото на което се кефя е да се натиквам в конфликти , , като дам шанс да ме нападнат и след като разберат кой стои зад компа , зад волана и т.н. да видя как лицата им се променят изражението си , последва стъпка две , назад настрани, после падат
Някои от тях примерно може да избягат ама както и да е ся разбра , лихунзер
А ти се радвай да миеш тенджери 6 дена в седмицата за 300 лв на месец
И после да отидеш с тия пари на сбирката да те видят къв си сдуханяк
Имам едни тенджери които току що една мацка отказа да ми измие и видя кво пиша във форума , и даже ся се смее и вика дай на тоя киликанзер да измие съдовете ти и му фърли 2 лв , щото аз няя да ги мия мноо са лайняни
Добра идея между другото ми даде
Ще се уговорим кога да изсучеш чиниите с език , а неееееее вее забраих че не си миеш зъбите , тогава щи дам да ги измиеш с хирургически ръкавици щото сигурно не си миеш ръцете като си миеш гъза
ГНУСЛЯК изчезвай че лягам ай
Не ама са исрах вътре щото знаех че ти ше си доброволец да ги бършеш с ръце , марсъкЯ кажи от малък ли обичаш лайната
Да ти пратя ли днес по куриер лайняните тенджери ве , ай че вони на говна , увил съм ги тука с найлони да не смарди.
![]()
И тук ще попитам - абе, защо не дойде днес, носферату?
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Глей ся лек , тъкмо се приготвих вчера и тръгнах да излизам , и гледам пред нас стои майка ти веВикам кво праиш ти тука ма
И тя почна да реве и да ма дърпа вика знам че ще биеш сина ми лошо (за теб говори) и вика моля те недей защо ще го праиш. И аз викам ми щото ще получа духовно удовлетворение да му изсуча мутрата наляво
Да стане като болен от паралич
И тя горката още повече се разрева и вика аз ще ти доставя 5 пъти по голямо удоволствие само да го пощадиш
И аз викам ай да не гледат повече цирк съседите и я вкарах вътре.И докато влезем оная са съблича и даже показва сложила си новото бельо за мене
И така няколко часа лек докато вие бяхте на сбирката аз се търкалях с майка ти
И да ти кажа струваше си
Ама без да искам фърлих вътре
И ся ако ти се роди братче или сестриче , ше имаме роднинска връзка и ше ги нападаме заедно, нали ве лек
НАСРАНЕК
Викай ми тате
Мухахах
Админите да стоят ли , тая тема не я пуснах аз младежоТи я пусна , да админите трябва да се насочат , ама рязко към теб , и да те изпукат в грозната мутра с кроше
Не ставаш за провокатор , що не пробваш да бършеш кенефи в това си добър , бачкаторските умения са за бачкатор като теб , и плюс тва миризмите на лайна ти стимулират мозъка
Винаги съм склонен да променя това и да ти причиня вагинален комфорт , на живо![]()
колко мило, само че няма дума като "мъстиъ" във вариацията ти от "мъстии". maybe sarcasm is unknown dark science for you.