.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Фитнес за момичета

Здравейте хора! Момиче съм на 15 и общо казано се грижа добре за фигурата си, понеже в пубертета най-лесно се пълнее и трябва да се внимава. Ходя на фитнес, но напоследък съм доста заета и не съм много постоянна. След като приключа с общата тренировка, която е за 1 седмица, как да започна да тренирам? Посъветвайте ме за фитнес програма.

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    питай за кръгова тренировка ... те са най-подходящи за поддържане на фигура с малко тежести и малко време

другото е храненето
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

ходех преди на фитнес макло ассс и правех рамена преса сас 160кг и ми вкат нее нормално моми4е да прави сас толкова па я им викам лежанката я праимс 100 па обиколката на бицепса ми е 29 ебало си е маиката несам дебела нямам паласки просто сам зддрава като бик

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Абе първо си оправи начина на писане после пробвай да лъжеш относно фитнеса

иначе до създателката на темата гледай да се храниш пълноценно, по-малко и през 3-4ч. някъде
    Азис - Хоп [music]

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Абе първо си оправи начина на писане после пробвай да лъжеш относно фитнеса

иначе до създателката на темата гледай да се храниш пълноценно, по-малко и през 3-4ч. някъде
    Азис - Хоп [music]

Бих ти препоръчала тези две тренировки, които можеш да правиш вкъщи, когато на теб ти е удобно. http://www.youtube.com/watch?v=1hbfFpiCsaU - 40мин
    http://www.youtube.com/watch?v=XA8DEGuxysM - 20мин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си