- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви цигари пушите ?
Оранжево Ome
Малки пикли.Баба и дядо им дават по 5 лв като се видят,а те ги дават за цигари.
Marlboro Gold, Muratti синьо, Parlament Aquablue, Бял Davidoff, сякъв Dunhill, LM син, George Karelia, Lucky ментовото. Бая цигари пуша, през няколко дни ги менкам.
И тютюн си свивам, най-вече Golden Virginia и Harvest.
И електронни цигари пафкам, ма там зареждам някви тютюни от innovation, дето въобще не ги знам кви са.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
НЕ пуша
minchorna,koi kak se uredi ;] pomagah na 1 dqdo za nqkoi raoti i mi plashtashe nqkoi lew..cigarite bqha evtini..
Зависи , най-често - Victory Gold/Бяло Боро/ Уинстънче сиво/ Давидов понякога /gold/ Карелия съм пушила , Мерилин / Ева. В момента имам една кутия Ева в мен.
Нямам такива претенции честно казано,но най-често менкам от гореупоменатите.
maDamn
Ох,милото то, епа като доа по Софеа ще ме и видиш
Да,бе, слънце...има -няма година![]()
maDamn
Winston Silver Slims, Eve (жълта), Мерилин и някви без банда.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Мразя цигарите. Мразя като съм с някого, да ми мирише на цигари, особено за момиче е МНОГО грозно, а за момче е тотален cockblock:
Тая тема е за цигарите всъщност. Така и така съм тука ще ти дам съвет , що не си намериш някой педерунгел да ти мирише на розички а не на цигарки и да си споделяте като приятелкиПретенциозна кокона като теб трябва да бъде тровена само с най гадния тютюн
между другото има дъвки и анти тобако ароматизатори
![]()
MM дебели, бяло Victory зависи какво има по магазините.
преди пуших мерилин, ама много са ги изменили вече, от година и нещо пуша ева (жълта)
Lucky Strike или бяло/сиво Боро
Син LM 100
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Някой случайно да е пробвал цигарите Блек Девил, защото мисля да си взимам от тях, но все още не мога да ги намеря, много редки...та въпроса ми е хубавили са ?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.