.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 146

Hybrid View

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Продължавай в същия дух и няма да доживееш да видиш внуци.
    Ай, колко сме остроумни и оригинални :*
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Ай, колко сме остроумни и оригинални :*
    Не целя да съм остроумен. Самият факт, че си на 15/16 и пушиш е просто притеснителен. Да изградиш зависимост към толкова вредно нещо по време на тийн годините ти не говори добре. Няма да ти казвам какви са вредните последствия - ти ги знаеш. Просто не забравяй, че ставаш по-податлива към стерилитет.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Не целя да съм остроумен. Самият факт, че си на 15/16 и пушиш е просто притеснителен. Да изградиш зависимост към толкова вредно нещо по време на тийн годините ти не говори добре. Няма да ти казвам какви са вредните последствия - ти ги знаеш. Просто не забравяй, че ставаш по-податлива към стерилитет.
    Тя е пропушила бая преди 16, вероятно на 14 някъде ако не и по-рано. Като цяло не ме вълнува кой от какво ще умре. Като нямат мозък и постоянно ги напира да се правят на големи какички и батковци да си носят последствията. Жалко само, че няма да мога да съм там да се позабавлявам.

Мен ме изненадва факта че деца на по 14-16 се изхвърлят как пушат парламент, боро и т.н. Интересно ми е кой им дава пари за тия цигари или мама и тати са ги разглезили да им дават по 10-15лв на ден за училище или се събират по 4-5 човека да цепят кутия виктори.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си