Ще се побъркам от няколко седмици искам едно момиче,познавам я от няколко години ,не сме били кой знае колко близки ,началото на зимата бяхме добри приятели,излизахме заедно смеехме се ,аз си имах приятелка ,тя приятел и нищо повече.От няколко седмици обаче ,не спирам да мисля за нея ,искам да спя с нея и тя естествено няма да ми се дръпне,но въпроса не е в това само секса искам тя да ми даде повече,не съм влюбен в нея ,не искам връзки ,просто имам огромно желание да се влюби в мен ,защото момичетата когато са влюбени се раздават напълно и сега искам тази,пробвам си всичките фокусчета а у ,обаче тя ме познава.Бил съм с нейни приятелки,познати и е чувала доста неща за мен ,виждам че я привличам и че ме желае ,обаче аз искам да се влюби ,не искам просто да си легна с нея,тя се дърпа за тази част,не мога да спя,да ям ,щом си затворя очите си представям как е моя ,звуча като някакъв психопат хаха ама никога не съм бил така привлечен към момиче и да имам толкова силно желание ,да се влюби в мен и да е моя.