.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Angry Помощ не издържам вече...

Ще умра вече не мога да понасям сестра си само се лигави се, заяжда се ,постоянно ми досажда, бие ме скубе ме, хапе ме псуваме ще полудея а аз като и отвърна или посегна тя направи ми изтребва. Мама почина и вече не издържам! Сестра ми е по-малка от мен с година
    Съсипва ми нервите една по една ще умра незнам какво да правя тя не разбира от дума
    Последно редактирано от BEaUty_girl : 05-13-2013 на 10:06

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    А ти на колко си?

Ако вече сте по-големички, сядате и говорите сериозно.
    Може загубата на майка ви тя да го изживява по-гадно и дори мисля, че не би било излишно да се посъветва с психолог.

Обърни се към баща ти или баба, леля и и обясни човешки, че сте сестри за да се подкрепяте, а не да се скубете и нервирате постоянно!

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    На колко си? Питам, за да знам какво да предложа

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от scioquoniamsuccedere Виж мнението
    Обърни се към баща ти или баба, леля и и обясни човешки, че сте сестри за да се подкрепяте, а не да се скубете и нервирате постоянно!
    Сългасна съм! Но прояви и малко разбиране, защото и на нея не и е лесно, че е изгубила майка си и тя го изживява по неин си начин, явно неприятен за теб, обясни и го!
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си