- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кое е по важно?
На кратко: Кое е по важно според вас - отлични оценки и малко приятели или лоши оценки и много приятели (става дума за момичета)? Уточнявам че съм момиче на 16 години и си имам приятел на 20. Да предположим че той ще е с мен във всеки от случаите. Моля кажете вашето мнение по въпроса! Благодаря!
Винаги съм предпочитала момчета за приятели но както и да е
По темата - Трябва баланс между двете и хубави оценки и приятели .
Но пък не е важно количеството а качеството на тези приятели
И двете не са хубави.
Ако имаш малко приятели ще ти е кофти,както и ако имаш слаби бележки.Щом има и от двете е добре.
Ами бива да си ОТЛИЧНИК, но и МНОГО ДОБЪР, пак става.
А за приятели чак пък-много не е на хубаво, може и да имаш малко но да са истински приятели.. да си помагате в всичко!
Можеш да имаш и двете, и всички заживяли щастливо до края на мандата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Най-важно е да се намери баланса между дветеМного добри/отлични оценки + качествени приятели (те няма как да са прекалено много така или иначе
)
Oценките не влияят на броя приятели.
always late but worth the wait!
Написах тази тема, защото се оказа, че ако имаш много приятели и добри оценки всичките са с теб, за да им помагаш (подсказваш и даваш да преписват) и много малко са онези които са с теб заради самия теб!
Може някой да каже това само ако не ме познава - проблемът ми е, че бях прекалено дълго време добра с тях и веднъж като им отказах и се оказа че са били с мен само заради помощта ми.
А ти тях за какво ги търсиш? Освен за домашни, други общи теми с тях имаш ли?
Защо ти не покажеш себе си, а чакаш някой да те опознава?
Не мога да повярвам, че един готин, комуникативен човек ще го търсят само за домашни.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Защото така й е по -лесно и удобно
Тъпо е защото никой на никой не длъжен да вади думите с ченгел от устата, или да се опитва да го опознава без отсрещният да има желание затова .
Щом са били с теб само за домашните значи ти може би самата си позволила това .
В какъв смисъл наложила ?
По скоро не е позволила да я опознаят извън средата с домашните . Логично е тези хора да я използват само за домшните щом самата тя не се оиптав да промени това .
Много мразя такива теми. Мязат на въпроси от сорта - можеш да спасиш баща си или майка си; кого би избрал? Тц.
Чачо е прав - наложила го е. Не е до позволяване. Позволяване щеше да бъде, ако авторката не искаше да бъде приятелка с тях освен по домашни.
Има и друго нещо. Колкото и да си прекрасна, ако винаги досега си им давала да преписват, и изведнъж откажеш, приятелите ти ще решат, че си им сърдита или им се дразниш за нещо. Проблемът е, че те са свикнали да преписват от теб.
Трябва да говориш с тях и да им обясниш внимателно защо не им даваш да преписват. Ще те разберат и ще се оправите, ако са ти истински приятели. Ако не- супер че си се отървала от използвачи.
always late but worth the wait!
трябват ти и двете - ако имаш ниски оценки едвам ще завършиш, а и после си проваляш цялото бъдеще....Ако имаш малко приятели не че е кофти , но винаги е по-хубаво да си в по-голяма банда , такаче се стреми и към двете повечко приятели и забава и повечко учене![]()