.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Кое е по важно?

На кратко: Кое е по важно според вас - отлични оценки и малко приятели или лоши оценки и много приятели (става дума за момичета)? Уточнявам че съм момиче на 16 години и си имам приятел на 20. Да предположим че той ще е с мен във всеки от случаите. Моля кажете вашето мнение по въпроса! Благодаря!

Винаги съм предпочитала момчета за приятели но както и да е

По темата - Трябва баланс между двете и хубави оценки и приятели .
    Но пък не е важно количеството а качеството на тези приятели

И двете не са хубави.
    Ако имаш малко приятели ще ти е кофти,както и ако имаш слаби бележки.Щом има и от двете е добре.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    А не може ли да имаш добри оценки и приятели?

Голям фен
    Ами бива да си ОТЛИЧНИК, но и МНОГО ДОБЪР, пак става.
    А за приятели чак пък-много не е на хубаво, може и да имаш малко но да са истински приятели.. да си помагате в всичко!

Мега фен Аватара на Chacho
    Можеш да имаш и двете, и всички заживяли щастливо до края на мандата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от hakerche33 Виж мнението
    На кратко: Кое е по важно според вас - отлични оценки и малко приятели или лоши оценки и много приятели (става дума за момичета)? Уточнявам че съм момиче на 16 години и си имам приятел на 20. Да предположим че той ще е с мен във всеки от случаите. Моля кажете вашето мнение по въпроса! Благодаря!
    Дали не си малко повече във филма ?
    Успехът в училище не определя броя на приятелите ти. И, да- да имаш и двете е напълно възможно.

Най-важно е да се намери баланса между двете Много добри/отлични оценки + качествени приятели (те няма как да са прекалено много така или иначе )

Супер фен Аватара на scrooper
    Oценките не влияят на броя приятели.
    always late but worth the wait!

Написах тази тема, защото се оказа, че ако имаш много приятели и добри оценки всичките са с теб, за да им помагаш (подсказваш и даваш да преписват) и много малко са онези които са с теб заради самия теб!

Цитирай Първоначално написано от hakerche33 Виж мнението
    Написах тази тема, защото се оказа, че ако имаш много приятели и добри оценки всичките са с теб, за да им помагаш (подсказваш и даваш да преписват) и много малко са онези които са с теб заради самия теб!
    Ми ако "самият теб" е пиклив характер, кво друго да търсят от теб?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Може някой да каже това само ако не ме познава - проблемът ми е, че бях прекалено дълго време добра с тях и веднъж като им отказах и се оказа че са били с мен само заради помощта ми.

А ти тях за какво ги търсиш? Освен за домашни, други общи теми с тях имаш ли?
    Защо ти не покажеш себе си, а чакаш някой да те опознава?

Не мога да повярвам, че един готин, комуникативен човек ще го търсят само за домашни.

Защото така й е по -лесно и удобно
    Тъпо е защото никой на никой не длъжен да вади думите с ченгел от устата, или да се опитва да го опознава без отсрещният да има желание затова .
    Щом са били с теб само за домашните значи ти може би самата си позволила това .

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    самата си позволила това .
    По-скоро наложила.

В какъв смисъл наложила ?
    По скоро не е позволила да я опознаят извън средата с домашните . Логично е тези хора да я използват само за домшните щом самата тя не се оиптав да промени това .

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Много мразя такива теми. Мязат на въпроси от сорта - можеш да спасиш баща си или майка си; кого би избрал? Тц.

Чачо е прав - наложила го е. Не е до позволяване. Позволяване щеше да бъде, ако авторката не искаше да бъде приятелка с тях освен по домашни.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от dark_girl Виж мнението
    Ако имаш малко приятели ще ти е кофти
    Защо?
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на scrooper
    Има и друго нещо. Колкото и да си прекрасна, ако винаги досега си им давала да преписват, и изведнъж откажеш, приятелите ти ще решат, че си им сърдита или им се дразниш за нещо. Проблемът е, че те са свикнали да преписват от теб.
    Трябва да говориш с тях и да им обясниш внимателно защо не им даваш да преписват. Ще те разберат и ще се оправите, ако са ти истински приятели. Ако не- супер че си се отървала от използвачи.
    always late but worth the wait!

Голям фен Аватара на sunshine :**
    трябват ти и двете - ако имаш ниски оценки едвам ще завършиш, а и после си проваляш цялото бъдеще....Ако имаш малко приятели не че е кофти , но винаги е по-хубаво да си в по-голяма банда , такаче се стреми и към двете повечко приятели и забава и повечко учене

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си