Такаа... ето случая: Имам стабилна връзка с момиче, с което си пасваме изцяло, готови сме на всичко един за друг, имаме желязно доверие един в друг и така нататъка вече няколко години. Сега тя учи в чужбина, аз - тук. Има един приятел чужденец, с който имат изцяло, единствено и само приятелски отношения и се е случвало да си ходят на гости за по няколко дни. Скоро той беше при нея и... си еба майката. Една вечер решили да излязат на някаква дискотека и после на друго парти с още хора. Излезли, пили, оказало се затворено, пили по пътя и се прибрали съвсем пияни. По принцип тя не пие или близва съвсем леко,защото мрази алкохол и пияници, и до скоро беше абсурдно да се напие, както и да има близък контакт с друг по време на връзка. Дори нашата връзка имаше сериозен потенциал да ни е последна (Менделсон). Беше най-невероятното нещо. До скоро. След като се прибрали, от няма нищо легнали и започнали да се натискат, и то доста дълго време. Минали на сериозната част, но за малко, защо тя се осъзнала и се отдръпнала. Никой не го бил планирал и не знаят защо е и как се е случило. После се окопитили и не могат да се погледнат от неудобство. Каза ми веднага, щом можа. Чувства се неописуемо ужасно, дори по-зле от мен. Аз я обичам невероятно много. Какво бихте направили по въпроса, ако бяхте в моята ситуация? Аз съм сигурен, че мога да и го простя, но няма да мога да го забравя и колкото и да се старая, не знам дали ще мога да продължа по стария начин. Та, какво ще кажете за изневярата в този случай?