Здравеите първо съжелявам ако съм, сбъркала раздела но съм, нова и ... ;дд както и да е много съм оплашена ще ми кажете ли каква е вероятноста да съа бременна :
с приятелият ми щяхме да направим секс, но неговите си дойдоха и спряхме точно преди да ни хванат както и да е не е това прублема проблема е че той беше възбуден и нали има една течност когато мъжете се възбудят в която има сперма и ние се търкахме ........... ии въпроса ми е възможно ли е да е попаднала част от тази течност тамдоло и да сам забременяла?
съжелявам ако имам правописни грешки ама бързам
Ибах тая течност златна..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
1.Не си бременна.
2.Научи елементарните неща за секса и зачеването(като какво е овулация, как се изчислява и т.н.)
3.Защо по дяволите всички първо правите нещо, а след това мислите?! Последователността трябва да е обратна.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И толкова ли е трудно да сложите един презерватив преди да се отъркате?
Нямахме, наличен и затова, инъче, щяхме да сложим.Мерилин, пусещавам си часовете по българзки език, ти за мен не се претеснявай ... по добре ти ги посештавай![]()
@GreenDay111111, по-добре слушай какви съвети ти дават и си вземай поуки, то се е видяло, че и да влизаш в часовете по БЕЛ, файда нема.
Маимуноподбния само не ми казваи какво да правя : )) неандерталец !
Не си бременна, спокойно![]()