- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Фън чат! :D [vol.1]
girlwithblueeyes Как се казваш ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Иване,тя може и сама да ми каже ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
оо почнахте много хора да пишете и не знам,кой кой е и се обърках ;x
утре си отиваш в Мюнхен така ли ?
ще работиш или учиш там ?
Не
bubkaa93 Да
Може ли име че таак с никове е малко гадно![]()
Оо,извинявай.. Борислава : ))
Приятно ми е а как да ти казвам на галено
Абе Иване стига си ми адвокатствал аз съм от Мюнхен и си отивам за лятото а после ще уча в Копенхаген
ще учиш ;D
Аз имах предложение за Хамбург да работя ама отказах ....
Боже само аз ли искам да остана да живея в България всички на някъде заминават ;xx
Да в Копенхаген
Е защо си отказала смисъл не че го казвам защоот аз съм отг Германия ама там наистина има много големи възможности