- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Фън чат! :D [vol.1]
здравей Мони Бонбони. Ко прайш
Сега пък ти станах Бонбони![]()
Почивам си защото съм болна а утре съм на работа вече .
почивай си !![]()
ами не е точно почивка защото си преглеждам едни неща
Ти какво правиш ?
кефим са на новата плазма в стаята ми![]()
Охоо честита![]()
Апфф аз май ще си свменям оператора че нещо тези започват да ме дразнят
чакам си изследванията и почвам и аз другата седмица, събирам за някво телефонче, че от половин година съм със самсунг с капаче и цветен дисплей, а преди това с нокия на 4 години :S
Моят ако и сега го сменя вече ще е прекалено само оператора ще сменям![]()
аз дълго чакам тая промяна.. в момента едни от екстрите са - 1 полифонична мелодия, поща с лимит 100 смса, цветен дисплей, ихуу! ии.. мм хронометър/таймер + калкулатор
фитнес тайм ;3
Какъв телефон исакш да си купиш?
аз едвам гледам кашлям и кихам като за световно![]()
еми някъв смартфон, предполагам sgs4 или iphone, само заради смешната му iOS, защото принципно на софтуер е много по-добър от андроид, но.. не знам, сега нямам пари, не ми е до това
но ако ми потрябва лаптоп за университета.. май ще го отложа тоя смартфон
прибрах се е сега от фитнес... 3 часа - изкъртихме се с 1 фр - гръб и трицепс.. и корем накрая иии... скапан съм, а останаха още 1-2 кубика дърва да прекарамотивам...
За унито е хубаво да имаш лаптоп поне така са ми казвали приятели студенти
Пфф и на мен ми се тренира ама с тоя вирус съм за никъде
не е грешка, iOS е много по-изпипан, по-оптимизиран - и за приложения и за всичко, няма лаг, няма дилей, забавяне и тн. самата ОС е много по-сигурна и изобщо андроида има много да гонят iOS. те защо си направиха своя независима ОС - tizen дето се казва.. ;] в момента андроид телефоните са по-добри на хардуер от айфонските, специално sgs4 има и някои хубави стокови приложения, които косвено са свързани и с хардуера, но определено не е грешка, че iOS е по-добра ОС, нямам нито едното, нито другото, не съм фенбой (или по-скоро съм, но на samsung galaxy серията) и все пак не мога да кажа на черното бяло.
относно лаптоп - като знам къв съм си претенциозен направо ме е страх да си помисля; за момента нямам нужда от какъвто и да е лаптоп, надявам се и да не ми потрябва
а я кажи ти къв телевизор взе; пусна мухата и се чупиразкажи малко, похвали се xD
samsung led-ка full hd
D Rose
За ди правиш курсовите работи и проекти и т.н за това ще ти трябав лаптопа . Много по удобно е вместо да ходиш до библиотеката .