то сутрин е най-хубаво на гладен стомах, но аз не мога да стана, пък и целта това лято не ми е да свалям
аз нищо не правя.. почивам си днеска, нещо ми се спи, станах рано. следобед трябва да оправяме вратата на гаража с баща ми, тъй че и спането не ми е вариант
Ами аз със ставането нямам проблем понеже нощем не спя даже ахаха . Сутрини си е най-добре защото после съм бодар цял ден
Апфф аз на рабата бях и ще видим дано само тренерката не ме мъчи мноог че още ме боли гърлото .
вчера блъсках в залата 3 часа (+deadlift).. след това прекарвах дърва вкъщи.. днеска станах рано по работа към центъра, довечера и вратата на гаража има да се прави, както вече знаеш и праговете на колата... x_x изобщо бих се оправдал, че отивам да тичам, ама никой не ме пита
тъй.. пък и не ми е кой знае какъв зор да свалям :]
кво да си пусна? thrift shop ще да е
edit: не - right round/flo rida ftw you spin my head..
Хахаах ела при моята тренерка ще седиш в залаат и ще правиш челни стойки по 5-6 часа и ще те прави на парцал и ще те изкарва некадърен
Авв тая песен е много хубава <3
Е има разлика естественно но това не значи че моето е по-малок изморително
Все ще намериш някое приятелче с което да идете аз довечаар ще излизам с момичетаат от организацията ама нещо още не ми е много добер и не искам да ги обидя .
твоите тренировки са въпрос на издръжливост, не са като моите силови; има си разлика, аз и не съм казал, че са по-малко изморителни, но определено разлика има.
чувствай се поздравена с low deep t - casablanca.. и тая песничка много ми харесва
Е да охх чудя се как да й се обадя да й каза че и днес няма да идвам обаче хич не ми е добре 3 пъти почвам да я набирам и все прекъсвам страх ме е от тая жена :d
Благодаря
adele-rolling in the deep за тебе
авв за кармен ми е любимата песен страшно смислен текст има стига да разбираш немски
rammsteinnnnnnnnnnnn <3 много ги харесвам пастрока ми им е голям фен няма концерт на който да не е ходил аз съм била на 3 концерат точно иначе ги харесвам много .
Ами на мен не ми харесва виж френският не го харесвам и няма и да го уча ужасно противен език пък
Ами то сме си само ние двамата
Дам навикаме и затвори