- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Фън чат! :D [vol.1]
Е испанския и италианския са много хубави езици.Ама руския го ненавиждам :ддд
По-хубавото от едно гърненце с мед,,са две гърненца с мед!!!!
Мечо Пух
ахахаххах представяш ли сихем немци, хем да викат и да се карат.. тва сигурно звучи като реч на хитлер
по темата с френския...език деам.. учих го 4 години, нищо не знам от него, а дипломата ми е 5.50.. далеч повече харесвам други френски неща
![]()
Абе стига бе като говорим въобще не е все едно се карамепък и Хитле е австриец аам все пак къде ти хрумна че все едно сме се карали . Просто си говорим така
![]()
О неее айде езика може да е хубав ама Фарнция абе да не коментираме то тези френски неща всеки ги харесва
то така си говорите, няма лошо, но си изглежда груб език, хич не е благозвучен като българския, а хитлер като е австриец, това изобщо не му е пречило да си изнася речите на немски..
френския не може да е хубав!пишеш 10 букви, прочиташ 5. франция - не знам, но париж е красив град, определено.
кои френски неща? аз говорех за сиренето(wasntme)
езика ни пък си е много хубав и може да е много романтичен е то в Авсрия се говори на немски нормално да са му такива речите .
оО не знам аз по скоор гледам от гледна точка на отношеният ни с Фарнция затова иначе е много красиво там
да за сиренето хахаах повярвах ти![]()
адски много уважавам решението на бах и на бетовен да не пишат песни
аз също исках немски да уча, въпреки че звучи така, но обстоятелствата се стекоха по друг начин ии..
p.s. тия френските неща......
Аам пишат пък музикавсъщност на нас просот не ни парви впечатление как говорим но за чужденците явно да
Аз пък искам да науча бг-то още по добре немският си го знам а също и датският да усъваршенствам и шведски искам да науча ахаха
музиката е прекрасна, от време на време си пускам по някоя симфония за успокоение
скучно ми е, дали да не взема да направя някоя серия лицеви
100 наведнъж не мога... особено с тая мускулна треска
видяло се - разменяме си телефоните, звъня ти, навикваш ми се и ми затваряш?![]()