- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Фън чат! :D [vol.1]
нищо... тая бракма повече няя я карам като съм и слагал "цигании" според баща ми... да си я кара той.
напрао ще счупа нещо... и на сичкото отгоре телефона ми са развали
ся зимам един чук и отивам да чупя "моята" факана астра... да и еа мамата ши кажа че съм са блъснал и готоо...![]()
За к'во пра'иш такива простотии? Няма смисъл. Само излишни нерви. Заеби я тая астра. (хаха колко двусмислено звучи казано от мен)
се едно да заеба гаджето ми...
По тая логика, ако вземеш чук да я потрошиш е все едно да пребиеш гаджето ти. -_-
да ма нямам гадже
btw. ти ко прайш
Ем к'во да правя..седя..чакам да стане 6 да си направя check in-a и да си ходя, щот' УМИРАМ ЗА СЪН. И така. Ти?
лафя си с братито и след малко лягам да спа... ;d
ами дасамо се чуда едно... що станах в 7 и ходих на новия мол откриването, на което ми се приходи до тоалетна и са прибрах
![]()
Opel Calibra Irmscher
![]()
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 07-12-2013 на 18:44
Ей, какво правите, как сте?))
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Никии къде се изгуби половин година![]()
Амиии напред - назад. Ти какво правиш?))
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
гледам филмти как си как я караш