- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Фън чат! :D [vol.1]
аз теб или ти мен![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ти мен ;d но не... ние с теб сме стари кучета тва е нормално ;d
Вани ?![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
няма ли някой от старите тук освен теб ?![]()
Линааи брата...
те не са от старите ;D
от старите са... аз от дядовците не познавам никой ;d
Ако още не си видял темата
''Изтекоха темите за матурите по български!
както много от вас предполагат темите по литература за матурата по български не се теглят наистина от компютър. имам позната, която има връзките в министерството и разбрах кой са трите предварителни варианта, един от които със сигурност ще се падне
- Преоткрития смисъл на живота и смъртта в "Тиха победа"
- Обречеността на невинността и красотата в "Цветарка"
- Пътищата на човека в търсене на познанието в "Песента на човека"
ако щете ми вярвайте, правя го, за да пре*ба тия тъпаци от министерството, които лъжат, че са честни
на ваше място бих прочел текстовете най-малкото
''
![]()
![]()
![]()
как да не познаваш никой от тях ;D
Аз...
аве лек на пробната матура имам 4 без да пиша есе... ко да играя...
че каками искам да ми се доспи че утре да не съм като зомби на матурата ама не става
![]()