- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Фън чат! :D [vol.1]
Ми в 10 се прибрах аз ... Уж с Иван щях се прибирам , ма той не знам къде отиде![]()
ГоркияЯ Лин да му звънне да го пита ко пр
Тая къртица е като биг брадър![]()
Е и в биг брадър имаше преди интересни мисииВ диния биг брадър даже дето ги караха сами да си правят къщата,да я боядисват,зглобяваха си леглата,секции а/у ...
Момчето кой знае под коя пейка еОствете го дремне,права е
![]()
Нее , имаше един сезон на Биг Брадър ( мисля че беше 2 ) , в който къщата не им беше обурудвана ...
В сървайвър не са си боядисвали стените,или да си зглобяват секции(Или съм го пропуснал тоя сезон
)
п.с Левски шампион,а уЕвски шампион оле оле rofl![]()
Абе БГ футбол няма бе хора. Единствените, които могат да го оспорят от части са националите![]()
И аз съм за ЦСКА , затова се смея как Левски им трябваше победа срещу Славия за да станат шампиони !!!
Славия се води от заклет Левскар , Вили Вуцов. Вратаря на Славия е бивш вратар на Левски, който там правише мн силни мачове ... И каквоЛевски повежда 1:0 .... И поведно време решава че не иска титлата,и един от Левски си вкарва автогол рофл
А Георги Петков ( вратаря на Славия ,дет е бил и на Левски) , прави невероятни спасявания !!!
Изпълнителния директор на левски ( майта той беше ) получил удар ....
Байерн .... Немска машина.... Когато прегази Барса , ми стана ясно кой ще е шампиона ... А й сега с новите попълнения от Борусия Дормунд дето ще земат ...
ЛЕВСКИ , Дубъл !!! Две 2ри места
Иване,разказвайКачвай снимки
![]()
Ехее Митко, ти изписа цял роман!Аз не се интересувам от футбол, но съм за ЦСКА.
![]()