Първоначално написано от trabi_bs http://25.media.tumblr.com/7d147dfbe...zzo3o2_400.gif Мега сладкото..;хх
Първоначално написано от Lilanda Мега сладкото..;хх Като Линчето и Ангерфистчо!
Първоначално написано от Deni_028 Като Линчето и Ангерфистчо! амм... аз съм срамежливо такова...
Първоначално написано от Deni_028 Като Линчето и Ангерфистчо! Еее чак пък..Ние сме по-сладки (и скромни!! )
Първоначално написано от Lilanda Еее чак пък..Ние сме по-сладки (и скромни!! ) Разбира се! Ама и аз каква съм.. да ви сравнявам с тези тц тц
Тва коте е родена нинджа
Първоначално написано от Deni_028 Разбира се! Ама и аз каква съм.. да ви сравнявам с тези тц тц Ндаа..Как смееш?! Още не мога да разбера, какво общо видя
даа
Първоначално написано от Lilanda Ндаа..Как смееш?! Още не мога да разбера, какво общо видя Съжалявам! Не ме карай сега цяла нощ да се измъчвам от терзания.
Първоначално написано от Deni_028 Съжалявам! Не ме карай сега цяла нощ да се измъчвам от терзания. Добре..Няма повече
Ойй, благодаря. :**
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Срамежливко само си мълчи.
не е вярно...
Слънца, Лина ви казва лека нощ..Приятни сънища ви желая!
Така ще кажеш ти. :д
Първоначално написано от Lilanda Слънца, Лина ви казва лека нощ..Приятни сънища ви желая! Лека нощ!
Първоначално написано от Lilanda Слънца, Лина ви казва лека нощ..Приятни сънища ви желая! Лека нощ слънце обичам те
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Лека нощ слънце обичам те И аз теб, Ванка! Лека нощ!
и аз фи оби4ам :П
Добро ви утрооо!
Добро утроо!
Първоначално написано от Lilanda Добро ви утрооо! Линаа
Добро и от мен
Аха, за Лина сърце, пък за кумата - нищо. Дообре тогава.
Правила