- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Фън чат! :D [vol.1]
Емм тя класната не знаела дали се броят тея от първия срок -_- Ама ако се броят съм за изключване..Имам 9 и 2/3 ;хх
броят се... поне при нас. Пиши бележки от родител, да ти извини някои ! винаги става. Няма да те изключат !
Не ми дава..На мен миналата седмица ми беше станало лошо във вторника и тя реши че бягам и вика, че с бележка нямало да ми извини отсъствията..Искала майка ми да се обади..Аз как да ѝ обясня, че наще не са в България тоя месец -_- И на испански ѝ го казах, да не би случайно да ме разбере по-добре..Ама не -_-
начи класната ти е яко тъпа...има вариант да ти ги извини, ако не може с бележка, или ако не ти ги извини не трябва да закъсняваш изобщо...
Емм аз принципно се опитвам..Ама тея отсъствия повечето са ми натрупани от закъснения заради рейса..-_- То не зависи от мен дали ще ми закъснее рейса..Айде като съм втора смяна хващам по-ранния ама като съм първа нямам друг избор..;хх
и тая ти ги оставя ? не може да разбере че причината не е в теб ? смятай кви хора... ;xxx
Тя класната ми е луда..В началото беше една такава миличка, добричка..И към края на 1-вия срок взе да си показва косурите..Което рефлектира върху нас естествено..Що да не..;x
кажи на твоите... то тъй не може
Емм те сега са в Гърция до края на месеца..Пък то тя вече юни нямало да пише отсъствия, за да ни се реванширала..Няма за кога вече..Аз ще говоря с господина по ФВС да ми извини едното да ми станат поне 8 и 2/3 да не се притеснявам толкова до края на тоя месец.
ако ти извини супер... няма от какво да се тревожиш. И да надхвърлиш 10 което няма как да стане, няма да те изключат. Сигурен съмняма от какво да се притесняваш (:
Мисля, че ще ми го извини..Той е пичПък и ходя често на тренировките на най-добрия ми приятел, които ги води той така, че се знаем добре вече
![]()
естествено че ще ги извини![]()
Ммм добре съм, преди малко се прибрах от училище. Нещо ново при вас?
ми зася не... ти кой клас си
Охх много мразя да ме питат на колко години съм или в кой клас съм... по-мъничка съм от теб, гледам ти си на 19.![]()
и пак се чудя де пише на колко съм ld
проба проба... нямам подпис![]()
ми щото сички знаят, пък не помня да съм казал ;d
Линн![]()