- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Балсам от боя.
Здравейте. От година и нещо се боядисвам . В кутиите с боя има едни балсамчета , от които косата ми става страхотна. Та въпроса ми е , продават ли се абсолютно същите балсами в по-голяма опаковка , без боя ?
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
сменила съм доста марки , като цяло всички балсами ми действат еднакво , за последно се боядисах с арома , преди това welaton и т.н и т.н.
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
ахаам , ами спомням си преди аз много бях харесала балсамчето,което е в лореал кастинг крем глос и бях питала и ми казаха,че не се произвежда отделно. Предполагам,че и с другите е така. Макар че на лореал професионалните балсами са същите като този от боята, затова те питах за каква марка става въпрос.
Търсила съм под дърво и камък балсамчетата от Лореал-а, безамонячната,но не се произвеждат, сигурно е :Д
To infinity and beyond.
И аз много ги харесвам балсамите от боите, правят ми косата мека и не я омазняват бързо както останалите балсами.![]()
Присъединявам се към мнението ви, че тези балсами към боите за коса са страхотни ( лично аз ползвам Garnier Color Sensation ), но за сжаляние и аз не съм виждала да се продават в големи разфасовки. Не лош вариант би било да си вземеш балсам за боядисвана ( или изрусена, зависи дали си изрусяана или не ) коса, и задължително шампоан за боядисвана ( изрусена ) коса.
Червена съм. Май всички фенове на тези балсами ще останем разочаровани....
Предположих, че си червенокоса от аватара.
И аз съм червенокоса. Ползвам на Шварцкопф балсама за боядисана коса и съм много доволна. Косата ми става хубава и лъскава и не се измива толкова много.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
аз пък винаги съм си мислела, че правят някаква реакция с боята и затова става толкова приятна косата...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....