- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Релефен пенис - КАК
Как може да направим пениса си по релефен , нека поне за момент избегнем тези банални измервания като дължина и обиколка. Как можем да го тунинговаме , примерно вените да ни изпъкват повече ?
apple8 ти май имаш доста сериозен и странен комплекс с тея вени
Релеф - демек вените по него. Е вени не се правят сори
малко килорами много повторения и яко кардио братле. Земи си фетбърнър, л-карнитин и малко клен
![]()
Grumpy old madman
Увий го в въже и прави възели на всеки 3,5см![]()
Бе моя си има вени, като цяло е красавецама за сметка на това много ме излага, да не казвам защо, аз бях пуснал тема за моя проблем..
Ще ти споделя от опит - трябва да го тренираш като всеки друг мускул в тялото - трябва ти специална диета за пенис, също така във фитнеса ще правиш упражнения за пенис - сгъвания за пенис, избутване на пенис от лег, набирания на пенис и клек върху пенис. Хубаво е да тренираш по 2-3 пъти на седмица и да се наспиваш добре, за да може да се възстанови пениса ти. Задължително ще следиш процента на подкожни мазнини на твоя пенис и естествено е да го мотивираш и да не му позволяваш да пропуска тренировки. След половин до една година вече ще се чувства като друг пенис.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Следобед го намажи с вода и захар стой гол, комарите ще свършат останалото. После, колкото повече го чешеш, по- релефен ще става.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Съветвам те като толкова не си го харесваш да си го отрежеш.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Води го на фитнес!![]()
ахахаххахахахахахаха
Ако са изпъкнали многотова предполагам е като основата на мускулите по ръцете... При мускулна треска изпъкват повече. Та мисълта ми е намали секса с ръка и ще се оправят нещата
![]()
ползвай пръстени примерно... ще имаш вени за 20-30 минути :Д иначе и прекалено мн вени не ти трябват ... при мен момичета са се плашили от вените ... така че
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim