- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете.
, на 15ти бяме с приятеля ми в нас. Той беше прекалено възбуден и беше с боксерки и горни къси панталонки , които бяха изцапани с предерекционна течност , а аз седнах върху него и бях само по боксерки и възбудена. Овулацията ми се е падала на 11ти. Дойде ми, но не ми тече обилно и тъмно. Та ще се побъркам дали не карам цветна бременност. моля мнения
![]()
Няма страшно, щом не си му направила свирка, не си бременна (не е затворена веригата, следователно не са протекли необходимите токове за забременяване).
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Помолех за сериозни мнения![]()
Предерекционна течност? Май не разбирам.
Дошло ти е, не си бременна. Най-малкото, че не е имало проникване, а без проникване трудно би забременяла.
^^^
Бургас <3
а възможнж ли е по този начин да се забременее?
Няма как да забременееш при положение, че реално секс не сте правили.
Нали трябва нещо да влезе някъде, нещо да изтече и т.н.
Не, не е възможно така да се забременее и няма как да караш цветна бременност.
Вземи почети малко и се успокой.
чела съм много , но съм много страхлева и само си мисля че по някакъв начин съм забременяла , без да правя секс ...
Добре, като си чела, как се казва там, че става?
Нали трябва да има проникване, той трябва да свърши Изцяло в теб, а не просто предеякулационна течност, и трябва да си в овулация.
Окей, дори да си била в овулация, в случая няма значение, трябва да има секс, а не просто някакво докосване.
нали той е мокър и аз и си набивам филми..
Пак ти казвам, няма значение, че е бил мокър в случая.
Не е влизало нищо в теб, през дрехите няма как да стане.
Спокойно, нищо ти няма, като гледам, че си на 15 имаш малко нередовен цикъл, затова е излязло по-светло.
Не се филмирай толкова.
мерси много, не бях с дрехи, а само по боксерки...
Бельото отново е вид дреха.
Няма как да премине през бельото и да ти влезе отдолу, че и да те оплоди, никакъв шанс няма.
благодаря![]()
Не се казва предерекционна течност![]()
n00bs
от "предерекционна " течност под бельото на партньора ти и без реално проникване е малко вероятно да забременееш , иначе в една паралелна вселена хората биха могли да сядат един върху друг облечени и да се оплождат
Аре стига бе....хахаххахахихахах
Споко, сперматозоидите умират в кислородна среда. Не си бременна. Да не говорим какви нелепости си мислиш. Образовай се малко.
Не знаех, че сперматозоидите могат и да се телепортират вече.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не сте правили секс, били сте облечени, приятелят ти не е свършвал, не си била в овулация, дошло ти е... И питаш дали си бременна. Правилно ли разбирам?
Щом не е имало проникване и не е свършил в теб,не си бременна!Всичко,което те притеснява е плод на въображението ти и непознаване на сексуалността ти.Не се паникьосвай!
Казва се предякулационна течност.
Тези деца в училище не ги ли учат на тези работи... То макар че като се замисля вече от децката градина трябва да минават лекторите![]()