- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- съседи
Някои да, други не.. Но като цяло без тях е по-добре![]()
все тая ми е, държа обаче тези, които живеят точно до мен да ме поздравяват, не да извръщат поглед като се засечем в коридора...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Може да те чакат ти да ги поздравиш първа.. чувал съм, че по-младите трябва първи да поздравяват.
аз поздравявам, винаги се усмихвам поне...да не говорим, че не всички са възрастни, пък аз тийн не съм отдавна...
Никой не ти е длъжен се пак.... оже да не ти харесват усмивката, може да ги плашиш, може да си грозна....
даа .. аз не поздравявам 'щотт мъ е срам ;д.. ама кат съм пил даже им лафя на по младите съседки![]()
Ами биват хората, въпреки че повечето са възрастни и аз и сестра ми сме единствените деца/тийнове в блока. Понякога създават проблеми за музиката, но е разбираемо. Иска ми се някой на моите години (за предпочитане момче) да дойде да живее тук
![]()
Абе с дъртите клюкарки от блока много често се карам / надувам музиката докрай ... оставям вратата на хоридора отворена ... късам бележките им залепени на входната врата ... / , но с по-младите съм ОК
В къща съм, със съседите ми се засичам само на улицата, доста от тях не познавам, а с другите даже не се поздравявам, защото ги знам само по физиономии.
Повечето са възрастни хора и като пусна малко по-силно музиката почват да ми тропат на вратата и едвам ги търпя вече. Много пъти сме се карали но к'во да правиш така е с общите части. Трябва да се съобразяваме малко от малко.
^ за това си има закон и децибели, до които имаш право да усилваш, иначе може да ти дойдат на гости чичковци полицаи, да ти претърсят вкъщи
ограничението е от 14 до 16 ч и след 22 ч
Не ги познавам, тоест нямам мнение за тях. Само тези, в къщата срещу нас не харесвам, понеже са идиоти, които си изхождат грозният, дръглив пес на моята полянка![]()