- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тема за размисъл
Как може хора да се женят, за да мислят после цял живот как да си изхранват жената и децата, без да мислят за себе си и да живеят в лишения, заради някой друг? Защо при положение, че след години няма да могат да се понасят, хората продължават да се женят? Защо жертват свободата си, безгрижието и прочие, за да се вържат цял живот за един човек и да се съобразяват само с него и неговите претенции/капризи? Имал семейство да храни ... кой го е бил да го прави това семейство?
Гаден шибан хомосексуалист си но ще ти отговоря в темата щото зададе добър въпрос
Живеят така и жертват свободата заради натиск от обществото или приятели семейство и т.н. и понеже са тъпи и лесно манипулируеми. Лишават се щото веднъж са потънали и няма изплуване , хората около тях ги променят.На мен ми е мноо яко например щото си купувам всичко което искам и прая квото си искам и излизам с квито си жени поискам,тъй да се каже никои не ме притиска
И когато някой види подобен човек се поражда завист че той няма това и никога няма да го има , понеже е шматка например , и почва да се смее и кикоти и т.н. но всъщност му е мноо тъпомита че ако нямаш семейство и деца си самотен , също поредната олигофренщина и комплекс от някой който не е освободен
След като си мн отворен към живота, какво ти пречи сексуалната ориентация на някого ? С него ли си лягаш ?
n00bs
За първи път съм напълно съгласен с носферату.
Ми нормално е да се питаш, щото се появява сблъсъка на две ясно разграничаващи се поколения, с коренно различни на пръв поглед погледи относно как се живее живот.
Нормално. Учи се по литература в училище - патриархалния модел в живота на българина... Как брака е представлявал нищо повече от сделка, в която най-вече си гледаш на твоето дупе да му е добре... Пък кой квото ще, нали трябва и потомство, деца да имаш... Пари ще се намерят - но рода, трябва да го има.
Разликата е там, че хората на новото време не намират нищо удоволетворяващо от търговски сделки замаскирани под думите "брак, любов, вярност"... Предпочитам любов, пари, които да си изкарвам сама, и в краен случай едно дете. Точка.
С две думи - хората са се научили да размишляват. Да намират логика, да анализират. Поумняли са в сфера на себеосъзнаване, но и в други неща доста куца. Баланс, няма как иначе.
Значи глей ся нямам против педалите да си живеят , само да не го правят показно щото вместо да видиш по центъра някоя яка пичка с тесни дънки , вече има само гейтаци в тесни дънки , как да не ти се прииска да му засучеш 1 в мутратаПросто е гнусно разбираш ли , ти ако искаш да зяпаш мъже значи си тапунгер
И обратен , тамън ще се сдушите. Другото е стига да не ме закачат нямам намерение да ги бия , а тук стана следното той мекия младеж нападна само щото искаше да е модерен като другите , ама ся усети че не е бил мноо прав в преценката си за мен и му е тъпо , даже тука идва парадокса тая тема е за шаблона който се следва пък вие всички се прекопирате един друг . Даже ще се окаже че гея е по умен и по в час от теб май мухахах
Ако и аз следвах шаблона и аз щях да съм шматка , а не батка , ясно ли е якуза-лихачЗнаеш ли къв е шаблона
Тряя да се праиш на рицар пред момичетата да помислят че си огромен а не простак мухаха , а другото тряя да защитаваш анти простащината дори и да не си съгласен с тва и да си си природно простак , щото другите щяли и тебе да помислят за подкрепящ простращина , а на тях не им ебе за теб всъщност , ако утре умреш дали ще дойдат повече от 5 човека на панахидата ти
някой щял да си помисли че съм простак , не ми пука изобщо , който не му харесва да мре и това е
Знаеш ли колко човека има в нашата страна например и не всички са особено културни , намират се да ми се вързват на акъла , не се безпокой за мен копче
Даже МНОГО ми се вързват , имам много хора които ще направят много неща за мен , присра ли ти се сега
![]()
Последно редактирано от nosferatu23 : 05-10-2013 на 21:15
^ Ами то по тази логика, и да ходиш и да харесваш жени се прави по шаблон, пак по стари разбирания, че "така трябва, така природата е казала" и прочиеИ да се уточним - никой не съм нападал, просто съм изказвал мнение.
Тука е друго ве , къв шаблонТва не е шаблон ами вече ген , в смисъл дали си хомо или хетеро е от гена ако не се лъжа
В смисъл не можеш да си избереш да станеш хомо и обратното , то не е като да си избера ква кола да си купяТо ако ставаше тъй ти нямаше ли да си избереш да не си хомо , много ясно че щеше
Ти самия се стремиш да си шаблон, нали си голяма индивидуалност и не ти пука от нищо, ако наистина не ти пукаше нямаше да обръщаш внимание на мъжете в тесни дънки, щом си ги забелязал, значи ти пука, нали искаш да си уникален и да не се следаваш шаблони, тогава какво манияци, батки и разни др селско-бургаски лафчета те гонят, адидаси, медни рудници и др сапунярски тъпотии. Цялата работа с жалката ти особа се обеснява с ония лаф - Само глупака, не осъзнава, че е такъв.
И ей тука спирам да те отразявам, че общуването с дебили, те прави дебил.
n00bs
Аз не съм казвал дали съм хомо или не. Пък и като гледам, вече е доста модерно, така че не знам дали бих го избрал![]()
И после се чудим защо българите се топят с всяка изминала година. Точно заради такива егоисти, които си милсят само за себе си и които не искат да поемат отговорността да си направят едно детенце. За това ще станем циганска държава, защото искаме да сме свободни, да не се съобразяваме с човека до себе си, да не прави никакви компромиси...
Не ме ебе за шаблона ве шматко , казах ти че е гнусно и се дразня , тва е като да видиш как пумяр се разхожда из някоя прясно изкосена градинка и се изсира там , ще ти стане ли якоСелския пумяр като ти се изкендза пред вратата ще ти хареса ли
не , ще се ядосаш , или не , щото ще дриснеш не знам. Това с лафовете е жаргон , всеки го има , софиянци говорят на копеле примерно , пловдив на майна , освен тебе , ти си книжовен плъх мухаха и говориш КНИЖОВНО , я я кажи имаш ли отстъпка в членския внос на книжарницата ве , ходиш ли често и до библиотеката да зарибяваш бабките , бабуин
виж кой е жалкия , ти дори не ми схвана мисълта , ТЪП тъп тъп не използващ жаргони
Е нали така казаха за теб , ако за мен кажат нещо което не е вярно , тоест клеветят атаката е рязка , ти що си мълчишда не си откачен
кое е последно
![]()
^ Няма да кажа, нека е мистерияПък и не смятам за нужно да давам отчети за личния си живот, особено пред непознати тук.
Дори и да не е клевета и да е истина , не ме интересува , няма значение , виж твоите "форумни авери" как те използваха за присмех и се опитаха да нападнат мен чрез теб след това , за да падне вниманието от тях , и най тъпия би го усетил товаКазвам ти да го знаеш , виж кой ти е истинския враг , тоя който действа най подло
![]()
А защо мислите, че си омръзват хората? Може би при повечето е така, защото като тръгнат да се женят летят в облаците и изобщо не използват мозъка си. Но има хора при които тръпката и любовтта не угасват и са щастливи заедно дори след 20 години, жив пример - майка ми и баща ми !
Да наистина виждам че слабо те вълнува което говори че не си много умен , при положение че си ходите на сбирките и се виждате на живо , и си лафите там , а всъщност зад гърба ти тръгват подигравки за сексуалната ориентация и ти се смеят , ама твоя си е работата , някои хора явно обичат да бъдат тъпкани и да се чувстват омаловажениТова се сетих чак сега , не зацепих преди
![]()