.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52
    Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив

Тема за размисъл

Как може хора да се женят, за да мислят после цял живот как да си изхранват жената и децата, без да мислят за себе си и да живеят в лишения, заради някой друг? Защо при положение, че след години няма да могат да се понасят, хората продължават да се женят? Защо жертват свободата си, безгрижието и прочие, за да се вържат цял живот за един човек и да се съобразяват само с него и неговите претенции/капризи? Имал семейство да храни ... кой го е бил да го прави това семейство?

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Как може хора да се женят, за да мислят после цял живот как да си изхранват жената и децата, без да мислят за себе си и да живеят в лишения, заради някой друг? Защо при положение, че след години няма да могат да се понасят, хората продължават да се женят? Защо жертват свободата си, безгрижието и прочие, за да се вържат цял живот за един човек и да се съобразяват само с него и неговите претенции/капризи? Имал семейство да храни ... кой го е бил да го прави това семейство?
    Гаден шибан хомосексуалист си но ще ти отговоря в темата щото зададе добър въпрос

Живеят така и жертват свободата заради натиск от обществото или приятели семейство и т.н. и понеже са тъпи и лесно манипулируеми. Лишават се щото веднъж са потънали и няма изплуване , хората около тях ги променят.На мен ми е мноо яко например щото си купувам всичко което искам и прая квото си искам и излизам с квито си жени поискам,тъй да се каже никои не ме притиска

И когато някой види подобен човек се поражда завист че той няма това и никога няма да го има , понеже е шматка например , и почва да се смее и кикоти и т.н. но всъщност му е мноо тъпо мита че ако нямаш семейство и деца си самотен , също поредната олигофренщина и комплекс от някой който не е освободен

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    След като си мн отворен към живота, какво ти пречи сексуалната ориентация на някого ? С него ли си лягаш ?
    n00bs

Град
    Пловдив
    За първи път съм напълно съгласен с носферату.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    ще се омъжиш ли за мен тогава?
    ОДИН!!!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin Виж мнението
    ще се омъжиш ли за мен тогава?
    Не, цял живот една манджа омръзва

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Не, цял живот една манджа омръзва
    а споко само салама за теб ^^
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Ми нормално е да се питаш, щото се появява сблъсъка на две ясно разграничаващи се поколения, с коренно различни на пръв поглед погледи относно как се живее живот.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Ми нормално е да се питаш, щото се появява сблъсъка на две ясно разграничаващи се поколения, с коренно различни на пръв поглед погледи относно как се живее живот.
    Виждат, че почти всички се развеждат след време, постоянно има караници, спорове, сумати вицове и карикатури, иронизиращи брачния живот, и въпреки това продължават и продължават да се женят ... глупаци! "Така трябвало, дълг било, не знам ти кво било" ...

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Нормално. Учи се по литература в училище - патриархалния модел в живота на българина... Как брака е представлявал нищо повече от сделка, в която най-вече си гледаш на твоето дупе да му е добре... Пък кой квото ще, нали трябва и потомство, деца да имаш... Пари ще се намерят - но рода, трябва да го има.
    Разликата е там, че хората на новото време не намират нищо удоволетворяващо от търговски сделки замаскирани под думите "брак, любов, вярност"... Предпочитам любов, пари, които да си изкарвам сама, и в краен случай едно дете. Точка.

С две думи - хората са се научили да размишляват. Да намират логика, да анализират. Поумняли са в сфера на себеосъзнаване, но и в други неща доста куца. Баланс, няма как иначе.

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    След като си мн отворен към живота, какво ти пречи сексуалната ориентация на някого ? С него ли си лягаш ?
    Значи глей ся нямам против педалите да си живеят , само да не го правят показно щото вместо да видиш по центъра някоя яка пичка с тесни дънки , вече има само гейтаци в тесни дънки , как да не ти се прииска да му засучеш 1 в мутрата Просто е гнусно разбираш ли , ти ако искаш да зяпаш мъже значи си тапунгер И обратен , тамън ще се сдушите. Другото е стига да не ме закачат нямам намерение да ги бия , а тук стана следното той мекия младеж нападна само щото искаше да е модерен като другите , ама ся усети че не е бил мноо прав в преценката си за мен и му е тъпо , даже тука идва парадокса тая тема е за шаблона който се следва пък вие всички се прекопирате един друг . Даже ще се окаже че гея е по умен и по в час от теб май мухахах

Ако и аз следвах шаблона и аз щях да съм шматка , а не батка , ясно ли е якуза-лихач Знаеш ли къв е шаблона Тряя да се праиш на рицар пред момичетата да помислят че си огромен а не простак мухаха , а другото тряя да защитаваш анти простащината дори и да не си съгласен с тва и да си си природно простак , щото другите щяли и тебе да помислят за подкрепящ простращина , а на тях не им ебе за теб всъщност , ако утре умреш дали ще дойдат повече от 5 човека на панахидата ти някой щял да си помисли че съм простак , не ми пука изобщо , който не му харесва да мре и това е Знаеш ли колко човека има в нашата страна например и не всички са особено културни , намират се да ми се вързват на акъла , не се безпокой за мен копче Даже МНОГО ми се вързват , имам много хора които ще направят много неща за мен , присра ли ти се сега
    Последно редактирано от nosferatu23 : 05-10-2013 на 21:15

Град
    Пловдив
    ^ Ами то по тази логика, и да ходиш и да харесваш жени се прави по шаблон, пак по стари разбирания, че "така трябва, така природата е казала" и прочие И да се уточним - никой не съм нападал, просто съм изказвал мнение.

^ Ами то по тази логика, и да ходиш и да харесваш жени се прави по шаблон, пак по стари разбирания, че "така трябва, така природата е казала" и прочие И да се уточним - никой не съм нападал, просто съм изказвал мнение.
    Тука е друго ве , къв шаблон Тва не е шаблон ами вече ген , в смисъл дали си хомо или хетеро е от гена ако не се лъжа

В смисъл не можеш да си избереш да станеш хомо и обратното , то не е като да си избера ква кола да си купя То ако ставаше тъй ти нямаше ли да си избереш да не си хомо , много ясно че щеше

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ти самия се стремиш да си шаблон, нали си голяма индивидуалност и не ти пука от нищо, ако наистина не ти пукаше нямаше да обръщаш внимание на мъжете в тесни дънки, щом си ги забелязал, значи ти пука, нали искаш да си уникален и да не се следаваш шаблони, тогава какво манияци, батки и разни др селско-бургаски лафчета те гонят, адидаси, медни рудници и др сапунярски тъпотии. Цялата работа с жалката ти особа се обеснява с ония лаф - Само глупака, не осъзнава, че е такъв.

И ей тука спирам да те отразявам, че общуването с дебили, те прави дебил.
    n00bs

Град
    Пловдив
    Аз не съм казвал дали съм хомо или не. Пък и като гледам, вече е доста модерно, така че не знам дали бих го избрал

И после се чудим защо българите се топят с всяка изминала година. Точно заради такива егоисти, които си милсят само за себе си и които не искат да поемат отговорността да си направят едно детенце. За това ще станем циганска държава, защото искаме да сме свободни, да не се съобразяваме с човека до себе си, да не прави никакви компромиси...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от looney tunes Виж мнението
    И после се чудим защо българите се топят с всяка изминала година. Точно заради такива егоисти, които си милсят само за себе си и които не искат да поемат отговорността да си направят едно детенце. За това ще станем циганска държава, защото искаме да сме свободни, да не се съобразяваме с човека до себе си, да не прави никакви компромиси...
    Много ясно. Аз мен си ли ще гледам или държавата?

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Ти самия се стремиш да си шаблон, нали си голяма индивидуалност и не ти пука от нищо, ако наистина не ти пукаше нямаше да обръщаш внимание на мъжете в тесни дънки, щом си ги забелязал, значи ти пука, нали искаш да си уникален и да не се следаваш шаблони, тогава какво манияци, батки и разни др селско-бургаски лафчета те гонят, адидаси, медни рудници и др сапунярски тъпотии. Цялата работа с жалката ти особа се обеснява с ония лаф - Само глупака, не осъзнава, че е такъв.

И ей тука спирам да те отразявам, че общуването с дебили, те прави дебил.
    Не ме ебе за шаблона ве шматко , казах ти че е гнусно и се дразня , тва е като да видиш как пумяр се разхожда из някоя прясно изкосена градинка и се изсира там , ще ти стане ли яко Селския пумяр като ти се изкендза пред вратата ще ти хареса ли не , ще се ядосаш , или не , щото ще дриснеш не знам. Това с лафовете е жаргон , всеки го има , софиянци говорят на копеле примерно , пловдив на майна , освен тебе , ти си книжовен плъх мухаха и говориш КНИЖОВНО , я я кажи имаш ли отстъпка в членския внос на книжарницата ве , ходиш ли често и до библиотеката да зарибяваш бабките , бабуин виж кой е жалкия , ти дори не ми схвана мисълта , ТЪП тъп тъп не използващ жаргони

Аз не съм казвал дали съм хомо или не. Пък и като гледам, вече е доста модерно, така че не знам дали бих го избрал
    Е нали така казаха за теб , ако за мен кажат нещо което не е вярно , тоест клеветят атаката е рязка , ти що си мълчиш да не си откачен кое е последно

Град
    Пловдив
    ^ Няма да кажа, нека е мистерия Пък и не смятам за нужно да давам отчети за личния си живот, особено пред непознати тук.

^ Няма да кажа, нека е мистерия Пък и не смятам за нужно да давам отчети за личния си живот, особено пред непознати тук.
    Дори и да не е клевета и да е истина , не ме интересува , няма значение , виж твоите "форумни авери" как те използваха за присмех и се опитаха да нападнат мен чрез теб след това , за да падне вниманието от тях , и най тъпия би го усетил това Казвам ти да го знаеш , виж кой ти е истинския враг , тоя който действа най подло

А защо мислите, че си омръзват хората? Може би при повечето е така, защото като тръгнат да се женят летят в облаците и изобщо не използват мозъка си. Но има хора при които тръпката и любовтта не угасват и са щастливи заедно дори след 20 години, жив пример - майка ми и баща ми !

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    Дори и да не е клевета и да е истина , не ме интересува , няма значение , виж твоите "форумни авери" как те използваха за присмех и се опитаха да нападнат мен чрез теб след това , за да падне вниманието от тях , и най тъпия би го усетил това Казвам ти да го знаеш , виж кой ти е истинския враг , тоя който действа най подло
    Мерси, ама във форума слабо ме вълнува кой ми е "враг" и кой не

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от scioquoniamsuccedere Виж мнението
    А защо мислите, че си омръзват хората? Може би при повечето е така, защото като тръгнат да се женят летят в облаците и изобщо не използват мозъка си. Но има хора при които тръпката и любовтта не угасват и са щастливи заедно дори след 20 години, жив пример - майка ми и баща ми !
    Е, има и такива изключения, макар мен да ме съмнява, че са си втръснали и стоят заради децата си и дълга/обета А моят кръстник се разведе след 35 години брак

Мерси, ама във форума слабо ме вълнува кой ми е "враг" и кой не
    Да наистина виждам че слабо те вълнува което говори че не си много умен , при положение че си ходите на сбирките и се виждате на живо , и си лафите там , а всъщност зад гърба ти тръгват подигравки за сексуалната ориентация и ти се смеят , ама твоя си е работата , някои хора явно обичат да бъдат тъпкани и да се чувстват омаловажени Това се сетих чак сега , не зацепих преди

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    Да наистина виждам че слабо те вълнува което говори че не си много умен , при положение че си ходите на сбирките и се виждате на живо , и си лафите там , а всъщност зад гърба ти тръгват подигравки за сексуалната ориентация и ти се смеят , ама твоя си е работата , някои хора явно обичат да бъдат тъпкани и да се чувстват омаловажени Това се сетих чак сега , не зацепих преди
    Аз на "сбирки" не съм ходил никога, нямам и намерение да го правя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си