.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти

Трябва ми смартфон, СЪВЕТ :]

В момента съм с една нокия 5800, но вече не й работят бутоните, не мога да й вляза в менюто, накратко малко по малко умира. Търся си телефон с андроид, който да е до 300лв. Не държа да има някакви невероятно големи характеристики, просто искам да пиша съобщения без да се бъгва, да има приличен тъч скийн, да не крашва от елементарни приложения като фейбук + няколко други, да има 3.5 мм жак и да прави нормални снимки. Хвърлила съм око на htc wildfire s, защото преди имах htc sensation и съм свикнала съм сенса, но всякакви други предложения ще са ми от полза. Не искам скъп телефон, защото вече имах един, който имаше нелека съдба и не ми се рискува повече.

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    В момента съм с една нокия 5800, но вече не й работят бутоните, не мога да й вляза в менюто, накратко малко по малко умира. Търся си телефон с андроид, който да е до 300лв. Не държа да има някакви невероятно големи характеристики, просто искам да пиша съобщения без да се бъгва, да има приличен тъч скийн, да не крашва от елементарни приложения като фейбук + няколко други, да има 3.5 мм жак и да прави нормални снимки. Хвърлила съм око на htc wildfire s, защото преди имах htc sensation и съм свикнала съм сенса, но всякакви други предложения ще са ми от полза. Не искам скъп телефон, защото вече имах един, който имаше нелека съдба и не ми се рискува повече.
    Мога да ти кажа един много як смартфон с андроид в тоя ценови диапазон ама се поотказох да ти кажа

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Дано в темите на другите момичета, на които си писал не реагираш като ощипана госпожица

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Нали ти написах на лично за телефон , не мога да те разбера , нямам нищо лично не приемай всичко на лично ве бахти
    Последно редактирано от nosferatu23 : 05-10-2013 на 16:58

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...-избера виж тая тема
    Аз ти препоръчвам Samsung Galaxy Ace 2 и Sony Xperia U. Сонито има само по-добър процесор, всичко останало е почти еднакво. Sony , Samsung
    Ако искаш повече информация, ходи в http://www.androidbg.com/forum и чети за всеки от тях.

Трудно за тези пари смартфон, който да не крашва често, но да ти кажа, че фейсбук (особено за Android) крашва и на високия клас смартфони, така че оправия от това няма.

^ Ace 2 e добра идея, друга алтернатива е втората употреба.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Тоя форум да не се бъгна пфф. Почти целия ми коментар е изтрит. Писах и за Sony Xperia U, не е лош, с по-добър процесор и почти същите качества като Samsung Galaxy Ace 2.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Видях я горната тема, но и двата телефона не са ми в бюджета.
    Последната версия на фейсбука, която имах на сенсейшъна поне при мен не крашваше.
    Ориентирала съм се към wildfire s заради цената и сенса, търся и в продавалника за втора употреба, но съм с резерви.

Видях я горната тема, но и двата телефона не са ми в бюджета.
    Аз Ace 2 го намерих за 330 лв.

Последната версия на фейсбука, която имах на сенсейшъна поне при мен не крашваше.
    Актуализират го много често и го пълнят с ненужни боклуци, които само товарят. А разликата между процесорите на HTC Sensation и HTC Wildfire S e големичка, така че нормално да не ти е крашвал. :/

Ориентирала съм се към wildfire s заради цената и сенса, търся и в продавалника за втора употреба, но съм с резерви.
    За съжаление, Wildfire S е много вероятно да ти крашва, заради слабия процесор.

Samsung Galaxy S Duos

anonymous895156
    Guest

Nokia Lumia 620, ако можеш да отделиш мааалко повечко. Иначе и 800 е добър вариант, но е с wp 7.5

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...

барал съм такъв, много добър камерата му за 5mp прави уникалните снимки

Напоследък оставам доста разочараван от сони... като почна с Типо и свърша с J... по-добре самсунг или хтс

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от .Beez Виж мнението
    Напоследък оставам доста разочараван от сони... като почна с Типо и свърша с J... по-добре самсунг или хтс
    то тЪпото наистина и бъгав боклук имам 3ма познати, на 2мата се развали, третия щастлив
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 05-14-2013 на 20:07

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си