- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сини/червени/лилави кичури...?
Здравейте
В такъв период съм, че искам да направя нещо странно с косата си - например да си боядисам долния пласт ярко червен, син или лилав цвят![]()
Но не знам с какво да го направя, защото преди време си бях направила 1 червен кичур с боя от магазина и стоеше много естествено, а аз искам да изпъква.
Та въпроса ми е имате ли представа с какво да ги направя, както и какъв цвят да ги направя...? Също, косата ми е тъмнокестенява, да я боядисам ли в черно преди това?
Последно редактирано от Djenka : 05-14-2013 на 18:14
В никакъв случай не я боядисвай в черно. Трябва да я изрусиш и тогава да я боядисаш в какъвто цвят искаш. Но най-добре отиди на фризьор![]()
Аз имах син кичур преди година. Първо ме обезцвети, след това ме намаза със син коректор за коса и бабешко сребро, но синьото е адски нетраен цвят и се изми за седмица.
Ами аз искам да стане нещо такова:
http://www.fox.com/glee/_ugc/images/...witz_small.jpg
Много ме кефи как й седи![]()
http://www.youtube.com/user/gabriellaip7
Ето ме тук, преценете как ще изглежда и дали според вас ще ми отива(слагам клипчето, защото на снимка цвета е залъгващ.)
^ ЛИЛАВИ! и сини пак ще ти отиват /мисля/
но в никакъв случай червени!
^ Нужно ли е да се заяждаш?
Била съм и на червени и на лилави кичури. Преди имах и цял пласт червено.
Но наистина цветовете не се задържат и ти препоръчвам просто да си сложиш изкуствени кичури.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Пробвай със степчеТъй като аз съм с червена коса и сестра ми , която е на 10 , искаше червено в косата , реших да пробвам в/у нея това прословуто боядисване със степче и резултата е наистина ефектен. Поне не уврежда косата , както боите. Иначе съм имала и сини кичури преди това и нищо няма да изгубиш ако пробваш
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Пиоктанин от аптеката за 3 лв и си правиш страхотни лилави кичури сама у вас.
Или фуксин за цикламени/тъмно розови (аз имах такива).