Чудех се дали да пусна темата в раздел Секс или Любов, тъй като тя е по-скоро на емоционално равнище, отколкото въпрос, конкретно свързан със секса. Както и да е.

Днес с приятеля ми обсъждахме едни наши познати, от много време заедно, които са правили заедно тройка. На което аз погледнах много негативно, но за него не беше чак толкова странно.
Темата тръгна в посока, че понеже съм против тройките в една сериозна връзка, какво ще стане, ако приятеля ми го поиска? Говорихме за някои варианти и сега ще се опитам да ги обясня:

За да избегна излишни локуми и прекалено много странични разсъждения, ще опростя максимално нещата, като премахнем всички други фактори.

1ви вариант - съгласявам се против волята си да направя тройка
2ри вариант - давам му една нощ свобода, за да преживее тази фантазия

Варианти за говорене и разубеждаване не се приемат, варианти за раздяла, понеже не сме на едно мнение по темата също не се приемат.
Хипотетично си представете, че приятелят ви иска и ще направи тройка, със или бе вас. Вие го обичате и сърце не ви дава да го лишите от това желание.

Разговорът много ме замисли как аз лично бих постъпила, ако нещата са така поставени. И честно казано до отговор не стигнах.

Искам да чуя вашите мнения, момичета, кое бихте избрали, как ще постъпите?
Обяснете разсъжденията си. Надявам се да се получи горе долу интересна дискусия.