.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Категорично не,особено това,да го оставя да върви да си "осъществи" фантазията,с някоя к*рва.Според мен всеки мъж иска тройка,но просто някои не си го признават,страх ги е от реакцията на половинката им.Както моя Веднъж на майтап му викам "Искам да правя тройка с 2 момчета,но ти да си единия естествено", при което той напълно откачи Но не ми е казвал неща от рода "Аз пък искам с 2 момичета",за да ме подразни или нещо подобно.Просто каза,че никога няма да позволи някой да ме е*е пред очите му,след което разбира се му казах,че се майтапя и го попитах той дали би искал нещо такова,само че да сме 2 момичета и той ми каза,че съм му достатъчна.. според мен няма да откаже,но по-добре така да си мълчи,че да не полудявам и аз

Мега фен Аватара на Chacho
    Аз бих правил тройка тип "двама мъже + жена". Ето и сценарият.

Купувам пенис колан на мацката. Разбираме се да го ебем един след друг. Мацката го минава, аз казвам, че съм забравил да измия зъбите на котката и се изнизвам, снимайки една снимка за спомен.

^^
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

[quote]Хипотетично си представете, че приятелят ви иска и ще направи тройка, със или бе вас. Вие го обичате и сърце не ви дава да го лишите от това желание.[quote/]

???
    |DC -Wild#Cat!!♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си