- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Форумът отново събра две души :)
След дълъг застой във форума, реших да се завърна и да видя как изглежда тук...Чувството е странно, когато вече не си тийн...
Както и да е, реших да споделя една история, която започна тук, и все още не е завършила...Преди около 5 години в този форум се запознах с един наш съфорумник, тогавашния му ник беше Serseri, сегашния Takova. Запознанството ни тук се случи съвсем случайно, но открихме, че имаме доста общи теми и си допадаме като характери, тогава бяхме все още деца, но изпитвахме някаква тръпка помежду си. Така си минаваше времето, общувахме тук, по скайп, по телефона, по фейсбук... Имаше един момент, в който можехме да се срещнем и на живо, но аз бях прецакала нещата (лапешка работа
). И един ден се разбра, че той ще заминава в Германия, да учи и да живее... по онова време и аз имах някакви изгледи и планове да ходя там, но все още бях в гимназия и нямаше как да прекъсна, а той тъкмо завършваше. Струва ми се, че някъде по това време ние някак си прекъснахме контакт, от време на време се засичахме във фейсбук, пишехме си общи работи, но каквото и да е ставало, винаги някак си, по някакъв начин пак сме се намирали, макар и само виртуално. Дойде денят, в който и аз заминах за Германия, преди 2 години, след като пристигнах в Германия, контакта между нас отново се възроди, вече имахме по-големи надежди, че ще се видим. Но времето отново минаваше, ние отново нямахме възможност да се видим, защото живеехме доста далеч един от друг или поради други пречки... Но нека превъртя малко напред, до днешна дата, когато ние се срещнахме, обикнахме и заживяхме заедно.
Най-забавното от цялата работа е, че преди 3 години, когато все още с него сме писали във форума, той беше отговорил в една тема, в която го бяха питали какво ще прави с бъдещето си, а неговият отговор беше, че при всички случаи ще е в Германия, и ще е с мен!
Случайни неща няма... така че хора, ако някога, в някакъв момент от живота си се запознаете с човек, който ви кара да се смеете, обичате и живеете истински, не се отказвайто от него независимо колко години минават, защото не тези изминали години са важни, важен е крайния резултат, а при мен този краен резултат най-накрая дойде, и не мога да бъда по-щастлива от това, че намерих човек, приятел и партньор, който ме познава, разбира и обича!
Не се отказвайте!!!
Обичам те!![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Аз Аз <3
You think you're so clever and classless and free
But you're still peasants as far as I can see
Честно казано за пръв път ви виждамОбичайте се.
От доста време насам я виждам тая тенденция има вече доста форумни двойки тук. Обичам да чета подобни истории.
Сладури![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Много хубава история със щастлив край се е получила.Пожелавам ви много любов,много щастие и винаги да държите един на друг. И дано вашият късмет да го имат всички хора попаднали в подобна на вашата първоначална история преди срещата ви. Аз лично знам за два такива случая.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Честито!
преди 2 години и аз открих първата ми любов тук, лека му пръст.
Хубаво е тук да има и такива теми!
Живи и здрави и много любов!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Вече имаме доста форумни двойки.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Благодарим!!!))
Sladko![]()
Рядкост е при толкова дълго виртуализиране накрая да стане нещо, така че се радвайте. А другите да не се заблуждават, а по-скоро да се виждат наживо, щото файда от друго няма.
Temet Nosce
벨야카
Радвам се за вас и ви пожелавам да сте все заедно, и щастливи един с друг.
Желая ви всичко най-най!Дано да прекарате остатъка от живота си заедно.
Ха , защо ми изтриха целия коментар , не е честно
Казах , че стефито я помня , момчето не , но много им се радвам , и им пожелавам много щастие !
Ей, аз те помня!Стари пушки сме вече...
Радвам се вас и се обичайте!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Двоен пост,който ме подсеща,защо не направите списък на форумните двойки в "Любов",мисля,че ще е много сладко!
Последно редактирано от pifiella : 05-15-2013 на 18:23
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Кой ги помни па всичките О.о
You think you're so clever and classless and free
But you're still peasants as far as I can see