.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Смена 8М?

Смена 8М?

Каква лента ми трябва за него?

И приемам всякакви съвети и мнения за апарата, по принцип.

Във фотографските форуми е супер празно, в нета има малко инфо, а ми е на зор.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен Аватара на 102
    Въпросът е дали изкарват още снимки от такива....

Повече от фен Аватара на domain
    Град
    Горе на Вишната
    Железен апарат, няма лабаво, особено подходящ за начинаещи, каквото и да се говори - да работиш аналогово си е истината. Има тънък момент при разбирането на колелцето с оставащите кадри, но и да не го - щракаш докато не можеш да въртиш повече и проблема е решен.
    Останалия от леля нямаше ролка за навиване на вече изщраканите кадри и отидох в 1 от по-добрите фотота и ми дадоха(безплатно) от вече проявен(разбирай счупен) филм ролката и си пасна перфектно. Гледах дори, че някакви дръпнати са възродили интереса към туй чудо на техниката на майка россия, имаха в сайта 1 светкавица с цветен филтър за още по артси-бартси-хипстърски снимки. Няколкото експозиции на кадър също са голяма мания, въобще апаратчето е веднъж.
    В крайна сметка го подарих на женичката да се радва, ма тя взе че го овеси в рамка, "Да не го прееба." тъпи женски...
    Както и да е, по темата - стандартен 35мм, ако искаш нещо по-фенси има черно-бели и някакви други дето въобще не ми ги разбира главата.
    Колкото до проявяването - да все още изкарват, но в процеса филма се чупи. Ако си ентусиаст - номера е да си измайсториш собствена червена стая за проявяване и идилията е пълна - ако беше мъж щеше да се удавиш в пича киселина.

Надявам се да е било от полза, щото и да искаш повече - НЯМА!
    За протокола - не съм фотограф, даже и понятие си нямам, това всичко горе беше опит набавен наведнъж по линия за подаръка, принципно мразя снимки, на хора, така де... аргументацията на друг - цитирана тук, така че - не ме занимавайте!
    БлОГът
    Цитирай Първоначално написано от domain
    Виж колко свобода имаш, за да избереш на какво ще си роб!
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
    Реалността... е... тежък филм
    Толкова сте плачебни, че не заслужавате да ви троля... *сад

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си