.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Толкова ли за толкова време не можа да я потърсиш, да я поканиш да излезете по - рано и да й кажеш какво чувстваш? Какво чака две години? Нормално е да не те търси, след като и ти не я. И след като си се докарал до положението на този, който се е чудил какво да прави две години, не можеш да й се сърдиш, момичето няма теб да чака. Тези работи се оправят още в самото начало, изпуснеш ли нишката, трудно се хваща наново. Поне ще знаеш за другия път - харесваш момиче - търсиш я, иначе не става.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Толкова ли за толкова време не можа да я потърсиш, да я поканиш да излезете по - рано и да й кажеш какво чувстваш? Какво чака две години? Нормално е да не те търси, след като и ти не я. И след като си се докарал до положението на този, който се е чудил какво да прави две години, не можеш да й се сърдиш, момичето няма теб да чака. Тези работи се оправят още в самото начало, изпуснеш ли нишката, трудно се хваща наново. Поне ще знаеш за другия път - харесваш момиче - търсиш я, иначе не става.
    Братле, казах, че две години се опитвам да я забравя, а не че от 2 години не съм я търсил, последния път беше скоро, иначе съм я търсил достатъчно пъти, за да разбера, че не ме иска.
    Плюс това никога не съм губил интерес към нея, тя го изгуби, и не й се сърдя, яд ме е на живота на всичко, но не и на нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си