.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Рутер

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS

Рутер

Бихте ли ми препоръчали добър рутер , който да разпръсква достатъчно силно сигнала , за да може да се хваща навсякъде в къща. В момента нямам възможност да дам повече от 100 лв за него. В технополис гледах , че има доста горе долу на тази цена , но изобщо не разбирам дали са добри , така че ви моля да препоръчате някой.
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Мега фен
    Аз си ползвам един ADSL, който си остана от Виваком. Не си го потърсиха пичовете и не се оплаквам
    Мисълта ми е, че рутерът е пълен кенеф ;д , но за сметка на това дори пред блока да изляза имам сигнал, макар и доста слаб.

Провери рутерите, които си гледала, в Амазон http://www.amazon.com/
    Пишеш моделът, четеш мненията и така.

за домашна потреба - D-link ще ти свърши чудесна работа , за офиси препоръчвам Cisco ако имате средствата

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Не е важен чак толкова рутера от колкото антената. Продават се едни специални антени (поне 3 пъти по-дълги от обикновенните). Лично съм пробвал от тях където при обхват на ADSL тези от виваком модем от 20м стана на над 100м.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    D-Link са добри. Аз лично ползвам на cisco рутер, linksys. Толкова някъде струваше, като го взимах, проблем не съм имал досега с него.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    благодаря на всички за отговорите
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си