.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Голям фен Аватара на shaunaa
    Това повече ми прилича на всекидневна рокля, с която може да ходиш на плаж. Според мен тази рокля не е никак официална
    Вярвай в мечтите си !

Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Това повече ми прилича на всекидневна рокля, с която може да ходиш на плаж. Според мен тази рокля не е никак официална
    Ем аз съм на 13,колко повече официална да е? Смисъл какво имаш предвит под по официална.

Цитирай Първоначално написано от sofityoy Виж мнението
    Ем аз съм на 13,колко повече официална да е? Смисъл какво имаш предвит под по официална.
    Чудя се, само аз ли си мислех, че под "завършване", тя има предвид завършване на 12-ти клас!?
    Както и да е, като цяло ти стои добре, но наистина все едно отиваш на погребение. :/

на това отпуснато шкембе нищо няма да му ходи освен дреха за бременни жени в 9тия месец...пък и с тези дебелички бедра от долу, този черен чарапогашник ще се скъса

Цитирай Първоначално написано от hemoro_id Виж мнението
    на това отпуснато шкембе нищо няма да му ходи освен дреха за бременни жени в 9тия месец...пък и с тези дебелички бедра от долу, този черен чарапогашник ще се скъса
    Няма смисъл от излишни грубости, а и ти си фейк, което е тъпо, хахаха.

Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Това повече ми прилича на всекидневна рокля, с която може да ходиш на плаж.
    Как на плаж ще ходи с тази рокля?
    Мисля,че си добре, но както казаха по горе телесен цвят на чорапогащника! И за да стане малко по офицялно не е зле да си на високи обувки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си