.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    а не да се правите на батка

Не е до момчета или момичета. Винаги си уговарям среща с някой, който не познавам през деня. Няма да му звънна в 2 часа през нощта, я :Д Да ме уплаши с визия - не мисля. Може би, ако е някое депресарско, емо момченЦЕ. :Д Колкото до държанието - повишаване на тон, заяждане с околните (имам такива познати) и т.н. не би ми харесало и до известна степен би ме уплашило. Как така си личи, че е агресивен по лицето? :Д Не би ми се понравило, но не бих тръгнала да избягвам човека, докато не установя, че "агресивното" му лице съвпада с характера.

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

Не е до момчета или момичета. Винаги си уговарям среща с някой, който не познавам през деня. Няма да му звънна в 2 часа през нощта, я :Д Да ме уплаши с визия - не мисля. Може би, ако е някое депресарско, емо момченЦЕ. :Д Колкото до държанието - повишаване на тон, заяждане с околните (имам такива познати) и т.н. не би ми харесало и до известна степен би ме уплашило. Как така си личи, че е агресивен по лицето? :Д Не би ми се понравило, но не бих тръгнала да избягвам човека, докато не установя, че "агресивното" му лице съвпада с характера.
    ми примерно ако прилича на мутра тва имах предвид за лицето и като цяло външността

чудно ми е било хората с рисково поведение и в подобни среди как си намират сериозни партньори в живота , да ми обясни някой ако може

зимата се стъмва в 6 часа между другото

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    чудно ми е било хората с рисково поведение и в подобни среди как си намират сериозни партньори в живота , да ми обясни някой ако може

Тук зимата се стъмва в 3. И, хубаво. Ама аз с непознатия няма да се срещна в гората :Д Ще е на място, където има хора.

Хората с рисково поведение си намират луди като тях. Себеподобните се привличат и напасват.

Голям фен
    ми примерно ако прилича на мутра тва имах предвид за лицето и като цяло външността
    Ти би ли се оплашил от жена която прилича на мутра?
    http://img689.imageshack.us/img689/3991/mafia3r.jpg

Я си пусни една снимка да те видим на ква мутра приличаш, тюфлек.

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от GeGaSa Виж мнението
    Ти би ли се оплашил от жена която прилича на мутра?
    http://img689.imageshack.us/img689/3991/mafia3r.jpg

Я си пусни една снимка да те видим на ква мутра приличаш, тюфлек.
    Казах че не говоря за мен тъпако , a на тая снимка ти си отляво , кълвач Между другото мноо си прост честно Нали ако става дума за мен , ако говоря за себе си ше си набия автогол ве , т.е. че съм селяк ПАТАРЛЯК
    Последно редактирано от nosferatu23 : 05-16-2013 на 16:22

Мега фен Аватара на tori

За всеки влак си има пътници, не се притеснявай. Аз се виждам с непознати само през деня и с някой друг в повечето случаи.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз се страхувам ако някой върви зад мен, какво остава като изляза с непознат. Всъщност, предпочитам да излизам вечер, но на място с много хора. Винаги си имам едно на ум, наистина много ме е страх от хората.
    Във визията нещо чак да ме уплаши, не, а в поведението може по-скоро да ме отблъсне. Агресивността определено е едно от тези неща. Усетя ли и най-мънички наченки, никакъв шанс повече да се видя с него. Адски мразя агресивни мъже и нерваци, противни са ми до безкрай.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Аз се страхувам ако някой върви зад мен, какво остава като изляза с непознат.
    И аз съм така..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си