- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към дамите за страха
Не е до момчета или момичета. Винаги си уговарям среща с някой, който не познавам през деня. Няма да му звънна в 2 часа през нощта, я :Д Да ме уплаши с визия - не мисля. Може би, ако е някое депресарско, емо момченЦЕ. :Д Колкото до държанието - повишаване на тон, заяждане с околните (имам такива познати) и т.н. не би ми харесало и до известна степен би ме уплашило. Как така си личи, че е агресивен по лицето? :Д Не би ми се понравило, но не бих тръгнала да избягвам човека, докато не установя, че "агресивното" му лице съвпада с характера.
ми примерно ако прилича на мутра тва имах предвид за лицето и като цяло външността
чудно ми е било хората с рисково поведение и в подобни среди как си намират сериозни партньори в живота , да ми обясни някой ако може
зимата се стъмва в 6 часа между другото
Ти би ли се оплашил от жена която прилича на мутра?
http://img689.imageshack.us/img689/3991/mafia3r.jpg
Я си пусни една снимка да те видим на ква мутра приличаш, тюфлек.
Последно редактирано от nosferatu23 : 05-16-2013 на 16:22
Аз се страхувам ако някой върви зад мен, какво остава като изляза с непознат. Всъщност, предпочитам да излизам вечер, но на място с много хора. Винаги си имам едно на ум, наистина много ме е страх от хората.
Във визията нещо чак да ме уплаши, не, а в поведението може по-скоро да ме отблъсне. Агресивността определено е едно от тези неща. Усетя ли и най-мънички наченки, никакъв шанс повече да се видя с него. Адски мразя агресивни мъже и нерваци, противни са ми до безкрай.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."