.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    А, как да се свържа с тях? Дай ми телефон или сайт, Благодаря ти ))

Град
    София
    Е, то почти няма време до 17, според мен срокът си е направо изпуснат, но както и да е. Успех ти желая.

Град
    София
    И също така, ако може да видя сайт и телефони. Чувала съм за тази агенция само добри неща. Благодаря предварително и дано думите ми не са прозвучали разубедително за някого ...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    тука имам чувството, че един потребител има 10 акаунта и рекламира агенцията :Д

не се тюхкайте толкова, срока е напълно достатъчен стига да се подготвени, просто се обърнете към агенцията, вече информацията е ясна.Ако имате въпроси направо се свържете с нея.

Аз не си дрънкам на поразия, наистина съм притеснена относно срока, защото, ако за теб е достатъчен, то за мен определено не е. Има една седмица и повече дотогава...що за срок е това...

ако сега не се чувстваш сигурна в знанията си, можеш да го оставиш за на есен или догодина. Но пък нищо не губиш и сега да се запишеш за тези изпити, до 17 според мен си има достатъчно време.

Град
    София
    И аз си мислех, че няма време, но не е точно така. Моят съвет е да се рискува, нищо няма да загубим, а може само а спечелим от подобна инициатива. Успех на всички!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си