.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: PRISON BREAK

PRISON BREAK

Здравейте наскоро изгледах 4те сезона на бягство от затвора и филма. Днес като гледах national geographic разбрах ,че ще има нов сезон , премиера 23.5 22;00 .Имате ли си някаква идея ,дали е възможно , това да бъде нов сезон ? Епизодът се казва бягство през тунела , което повече го свързвам с 3ти сезон.

Това ми е един от любимите сериали и много бих се радвала на нов сезон, но не съм чувала такава информация досега... Ако някой знае повече, да казва

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Дано да няма нов сезон, въпреки че свърши твърде бързо, по-добре така, отколкото да се размие, както 90% от готините сериали.

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Дано да няма нов сезон, въпреки че свърши твърде бързо, по-добре така, отколкото да се размие, както 90% от готините сериали.
    И това го има ,но за това има лек , може просто да не го гледаш. Не знам какъв сезон ще измислят без Майкъл , но ако пуснат нов сезон ние нищо не губим ,освен отново да се пристрастим

Мега фен Аватара на Colouring
    Уникален сериал, но не мисля, че е възможно да има нов сезон. Никога няма да ми омръзнат тези четири сезона, но не знам дали ще върже да се продължи действието. А и ако Майкъл го няма всичко се обезсмисля...

И аз мисля, че няма дa има нов сезон .. жалко , но всичко приключи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си