- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх ме е да правя секс?!
Ами проблема е, че съм на почти 17 и още не съм правил секс. Като си пусна порна виждам, че мъжете не ги боли, като ги докосват под главичката. Кожичката им е до там, където почва главичката, а на мен като ми се надърви и остава само до половината на главичката.Това нормално ли е? А и ме е страх да го пъхна, защото се притеснявам да не би кожичката да отиде много надолу, че тогава боли! Притеснявам се, защото със приятел ще ходим на едно парти известно на варненците като "July Morning" и най-вероятно ще ни падне по една.
За мен не е нормално, и то на 17-години да имаш такива проблеми, аз главъта си я оголвах още на 10биех здраво..
Няма нищо страшно. Ако имаш проблем със забелването - има лекари.
Последно редактирано от granger : 06-02-2013 на 20:57
maDamn
...
Май не съм се изразил правилно "на мен като ми се надърви и остава само до половината на главичката" исках да кажа, че като се надърви без да го пипам кожата е до средата на главичката иначе като почна и си стигам там до края и. Проблема е, че не знам като го вкарам "там" дали кожичката ще слезе по надолу?
Няма как да разбереш ако не си пробвал. За това действай смело без да се притесняваш.