- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво искат жените?
Таз тема е способна да разведри всеки
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
what's up?
Толкова много изисквания, толкова много изисквания и това с " финансово красив " е просто отвращаващо . Нито един красив , висок , интелигентен и финансово красив мъж няма да тръгне с девойче от тийнпроблем виждащо у него само принца със замък в Драгалевци , готов да споделя с нея покоите и хазната си .Не става въпрос да си хванете общ работник , който пише не знам заедно и на латиница за да не се водите с високи критерии, но подобни романи с описание на перфектния мъж са изключително странни и ви отдалечават от реално съществуващите свестни мъже .
^Да! Натрий му носа, bitte!
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
![]()
![]()
Ех, тая тема и оная за мъжете ми оправи настроението днес!
![]()
![]()
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
И на мененищо че пак ми се скапа
И мъжете и жениет искаме секс и ядене <3
Не, аз искам да ям без да дебелея!!!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Мили дами, дебелейте на воля.![]()
Welcome to the Jungle...
Ех суета, суета.
Не съм чул жена, която да не мисли, "че е дебела" или поне "има нужда да свали някой килограм".
А аз с моите манекенски мерки нямам подобни проблеми.![]()
Welcome to the Jungle...
Всички искаме манекенски размери, тЕ тАва е.
Последно редактирано от Wednesday666 : 05-16-2013 на 20:40
Аз жени виждам все по-рядко,масово срещам егоцентрични мъжкарани,които обичат да си налагат мнението,така че не мога да отговоря на този въпрос.
И може би ти липсва типично женската суета и нерешителност "какво да облека", "какво ми се яде" и т.н.?
Welcome to the Jungle...
Е, обличането е проблем понякога, ако кажа, че не съм до някаква степен суетна, няма да бъда честна, но нямам проблеми с увереността.
Щом се отнася до хапването - никога не съм се лишавала и не мисля да го правя. Има дни, през които не ям. Както и такива, през които прекарвам следобеди в сладкарницата, хаха.
Току-що предизвика завистта на съфорумките.![]()
Welcome to the Jungle...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright