- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво искат жените?
Ако ти се слушат празни приказки и описание на перфектната жена, според моите виждания, няма ядове, обяснявал съм и преди, не ми пречи да го кажа пак.
Ама все си мисля, че трябва да си казваме нещата такива, каквито са.
Ами аз знам какво мога да предложа, знам кои са ми добрите и лошите страни, знам какво искам да получа, знам с какво бих направил компромис, до голяма степен зависи от жената.
Защото съм бил и "най-прекрасното създание на света и идеалният мъж", както и "олицетворение на злото"...и нямам биполярно разстройство (може и да имам, не е проверявано)
Именно. Леко лицемерно е да поставяме всички жени в една кошница, когато всички зависи от това, какво можеш да предложиш. Има жени, които ще са много под достойнството ти, но има и такива, които и цял живот да се мъчиш, пак няма да ги заслужиш.
Въпросът е да знаеш ти що за стока си (под ти имам предвид всеки, не конкретно теб) и да знаеш къде да си поставиш целите.
Не виждам нищо лошо в това да мечтаем за перфектния - с идеалните плочки на корема, чаровната усмивка, амбициите и романтиката. Друг е въпросът какво ще изтеглим накрая от кацата с ла*ната![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Въпроса е, че разликата между перфектния и наличния (дори да е близко до перфектния) ще ти изяде главата, никога не е достатъчно и накрая тези хора си умират сами, или ако не са сами - поне са нещастни.![]()
Разликата е да можеш да правиш разлика
А в крайна сметка, хората трябва да мислят.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Просто някои хора трябва да осъзнаят това, за което писах, преди да го докараме до перфектния :Д